Koulutuksen laatupaketti

Palautteen saaminen on tärkeää kaikille koulutustilaisuuksien järjestäjille. Koulutusten arviointi tukee koulutusten kehittämistä ja suunnittelua sekä edistää oppimista.

Koulutuksen laatupaketti on Duodecimin koulutusyksikön kehittämä todistus- ja arviointipalvelu, jota tarjotaan koulutustapahtumien järjestäjille. Räätälöimme arviointilomakkeen tarpeidesi mukaan. Käytettävissäsi ovat myös valmiit arviointipohjat, joista voit valita koulutukseesi ja sen tavoitteisiin parhaiten soveltuvan.

Koulutustilaisuuden jälkeen lähetämme arvioinnin osallistujien sähköpostiosoitteeseen. Osallistuja saa arvioinnin täytettyään automaattisesti sähköisen osallistumistodistuksen. Osallistuja voi tässä yhteydessä kätevästi liittää koulutuksen osaksi Taitoni.fi -palvelua.

Koulutustilaisuuden arvioinnin päätyttyä järjestäjä saa valmiin graafisen yhteenvedon sekä osallistujien kommentit, joita voi hyödyntää tulevien koulutusten suunnittelussa.

Miten tilataan?

Laatupaketin tilaukset pyydetään tekemään 2 viikkoa ennen koulutustilaisuutta täyttämällä oheinen tilauslomake. Arviointilomake lähetetään tilaajalle ennen tilaisuutta hyväksyttäväksi. Arviointilomakkeiden ja todistusten toimitusaika on 2–7 päivää tilaisuuden päättymisestä.

Hinnat

Arviointi- ja todistuspalvelusta veloitetaan:

  • 363 € (sis. alv 10 %) yksipäiväiset tapahtumat
  • 484 € (sis. alv 10 %) kaksipäiväiset tapahtumat

Siirry tilaamaan »

Lisätietoja:
Toni Jauhiainen
koordinaattori
toni.jauhiainen(at)duodecim.fi