Tukea koulutuksen järjestämiseen

Haluaisitko muistaa ansioitunutta jäsentänne kunniakirjalla? Onko koulutustilaisuuden palautteidenkeruu työlästä? Tarvitsetteko tukea koulutustilaisuuden ilmoittautumisten vastaanottoon? Duodecim tukee yhdistysjäsentensä koulutustilaisuuksien järjestämistä erilaisin palveluin.

Luentopalkkiot

Duodecimin järjestämissä koulutustilaisuuksissa noudatetaan seuran vuosittain vahvistamia luentopalkkioita.

Duodecim-seura maksaa paikallisyhdistysten pienten tilaisuuksien kulut laskujen perusteella. Paikallisyhdistykset lähettävät laskut oman alueensa toimistoon. Jos tilaisuuden kulut ovat yli 1000 €, tee hakemus Duodecimin aluekoulutuspäällikölle jo suunnitteluvaiheessa. Liitä hakemukseen tilaisuuden talousarvio ja ohjelmaluonnos.

Duodecim osallistuu yleensä luennoitsijoiden kulujen korvaamiseen. Tila- ja muista kuluista paikallisyhdistysten tulisi huolehtia itse. Seura suosittelee kohtuullisen osallistumismaksun keräämistä silloin, kun osallistujiksi on odotettavissa merkittävästi muita kuin järjestävän paikallisyhdistyksen jäseniä.

Kun Duodecim osallistuu tilaisuuden kuluihin, se tulee mainita tilaisuuden järjestäjänä. Paikallisyhdistyksen ja Duodecimin järjestämissä koulutustilaisuuksissa kaupallinen yritys voi tarjota esimerkiksi illallisen ilman, että se esiintyy tilaisuuden järjestäjänä. Jos kaupallinen yritys kutsuu omalla kirjelomakkeellaan seuran jäseniä paikallisyhdistyksen järjestämään tilaisuuteen, Duodecim-seura ei osallistu luennoitsijoiden eikä muiden kulujen maksamiseen.

Luentopalkkio- ja matkalaskulomakkeet:

Luentopalkkiolomake (pdf-tiedosto)
Matkalaskulomake (pdf-tiedosto)

Aluetoimistojen ja aluekoulutuspäällikköjen yhteystiedot »

Lisätietoja luentopalkkioista:

Tarja Junttila
koordinaattori
p. 09 6188 5230
tarja.junttila(at)duodecim.fi

Koulutuksen laatupaketti

Palautteen saaminen on tärkeää kaikille koulutustilaisuuksien järjestäjille. Koulutusten arviointi tukee koulutusten kehittämistä ja suunnittelua ja edistää oppimista. Voit arvioida koulutuksesi onnistumista tehokkaasti ja helposti Koulutuksen Laatupaketin avulla.

Lisätietoa Koulutuksen laatupaketin sivuilla »