Jäsenedut

Duodecim tarjoaa lääkärijäsenilleen jäsenetuna lehtiä, alennuksia Kustannus Oy Duodecimin tuotteista sekä mahdollisuuden vuokrata loma-asuntoja jäsenhintaan. Tutustu myös opiskelijajäsenen etuihin.

Lue lisää Duodecim-sovelluksesta, joka on jäsenkorttisi sekä oikotiesi etuihin ja palveluihimme.


Terveysportin jäsenedut

Osa Terveysportin sisällöstä on Duodecimin jäsenten käytettävissä jäsenetuna. Kirjautumalla Terveysporttiin Duodecim-tunnuksilla jäsenet saavat käyttöönsä seuraavat kokonaisuudet:

 • Duodecim-lehden verkkoversio (pdf) vuodesta 1885 alkaen
 • Lääkkeet ja hinnat
 • Lääkemääräyslomakkeet
 • EBM Guidelines
 • The Cochrane Library
 • ICD-10
 • Uutispalvelu Duodecimin uutiset

Älypuhelimiin optimoitu Terveysportin sisältö löytyy osoitteesta Terveysportti.mobi. Sen sisällöstä seuraavat ovat Duodecimin jäsenetuja:

 • ICD-10
 • Duodecim-lehden artikkelit vuodesta 2001
 • Lääkkeet ja hinnat
 • Uutispalvelu Duodecimin uutiset
 • Terveydenhuollon osoitteet
 • Käypä hoito -suositukset
 • Matkailijan terveysopas
 • Toimenpideluokitukset

Lisätietoja Terveysportista:
terveysportti(at)duodecim.fi

Rekisteröityminen Terveysporttiin »
Unohtuiko Terveysportin salasana? »
Verkkokauppa »
Terveysportti.mobi »


Edut Kustannus Oy Duodecimin tuotteista

Kirjat ja verkkopalvelut

Duodecimin jäsenet saavat 25 %:n alennuksen Kustannus Oy Duodecimin painetuista oppi- ja käsikirjoista ja oppaista sekä Oppiportin verkkokirjoista ja koulutuskokonaisuuksista. Alennukset eivät koske yleisiä tietokirjoja, Hyvä hoito -sarjan kirjoja, D-pokkareita eivätkä pysyvästi tarjoushintaisia kirjoja.

Terveysportin tietokantojen henkilökohtaisista tilauksista myönnetään jäsenalennus, joka vaihtelee tietokannan mukaan.

Kirjojen ja verkkopalveluiden henkilökohtaiset tilaukset tehdään Duodecimin verkkokaupasta. Jäsenetutuotteiden hinnat saa käyttöön kirjautumalla verkkokauppaan Duodecim-tunnuksilla (ns. Terveysportti-tunnuksilla).

Jäsenhintaisia kirjoja voi verkkokaupan lisäksi ostaa messuosastoilta sekä Suomalaisen Kirjakaupan myymälöistä. Asioitaessa tulee esittää Duodecimin jäsenkortti. Lääketiedetapahtumissa jäsenille myönnetään 30 % jäsenalennus kaikista normaalihintaisista kustantamon kirjoista.

Suomalainen Kirjakauppa

Duodecimin jäsenet saavat 10 % alennusta Suomalaisen Kirjakaupan myymälöissä kotimaisen ja ulkomaisen yleisen kirjallisuuden teoksista. Alennus ei koske Suomalaisen Kirjakaupan verkkokauppaostoksia. Duodecimin oppikirjoista ja oppaista alennus on 25 %, yleisistä tietokirjoistamme alennus on 10 %. Verkkokaupastamme saa 25 % alennusta myös yleisistä tietokirjoista.

Siirry verkkokauppaan »


Viktorinrannan vuokramökit

Duodecim-seura vuokraa Viktorinrannan loma-asuntoja vapaa-ajan viettoon ja kokouskäyttöön ympäri vuoden. Loma-asunnot sijaitsevat Kaakkois-Suomessa Savitaipaleella Kuolimojärven rannalla. Mökkien vuokraan sisältyy soutuveneitä, polkupyöriä ja rantapelejä.

Savitaipaleen kirkonkylän palveluihin on viiden kilometrin matka. Kirkonkylässä on hyvin varustettuja ruokakauppoja ja muutama ravintola. Savitaipaleen alueella järjestetään tapahtumia vuoden ympäri. Käy tutustumassa tapahtumatarjontaan Savitaipaleen kunnan sivuilla.

Viktorinrannasta on myös mahdollista anoa tutkijaviikkoja.

Lisätietoja Viktorinrannan vuokrauksesta »


Lehtiedut

Aikakauskirja Duodecim

Jäsenelle postitetaan kotimaahan Duodecim-lehden vuosikerta, ja hän saa tunnukset verkkolehteen. Lisäksi jäsen saa halutessaan lehden uutiskirjeen kahdesti kuussa omaan sähköpostiinsa.

Hyvä terveys

Hyvä terveys -lehti on Duodecim-seuran jäsenetu. Jäsenenä saat maksutta käyttöösi myös Hyvä terveys-lehden digitaaliset näköislehdet verkossa ja iPadilla. Lisäksi jäsenet voivat tilata lehteä puoleen hintaan lahjaksi. Lehteä kustantaa Sanoma Magazines, ja se ilmestyy 14 numerona vuodessa.

Tilaa Hyvä Terveys -lehti digitaalisena

Jäsenenä sinulla on mahdollisuus ottaa maksutta käyttöösi Hyvä terveys-lehden digitaaliset näköislehdet verkossa.

Toimi näin:
1. Siirry kampanjasivulle osoitteeseen https://tilaa.sanoma.fi/digilehdet-koodi
2. Täytä kirjautumissivulle jäsenkirjeessä vastaanottamasi digiversion tunnus
3. Täytä tarvittavat tiedot ja luo vielä käyttäjätunnuksellesi (sähköpostisi) salasana ja hyväksy Sanoma-tilin käyttöehdot.
4. Käy klikkaamassa sähköpostiisi tullutta aktivointilinkkiä ja tämän jälkeen pääset siirtymään Digilehdet.fi palveluun.

Lukuoikeus on voimassa vuoden loppuun saakka. Huomioithan, että etu kuuluu lehden tilaukseen ja on henkilökohtainen.

Ohjeet Hyvä terveys -lehden lahjatilauksen tekemiseen

Duodecim-seuran jäsen voi tilata viisi lahjavuosikertaa Hyvä terveys -lehteä puoleen hintaan. Lahjatilaus on 12 kk:n määräaikaistilaus (14 numeroa vuonna 2019). Tilaus alkaa aina seuraavasta numerosta (ei takautuvia lehtiä). Lehtiä voi tilata vuoden ympäri ja tunnus on voimassa vuoden 2019.

Lahjavuosikerran tilaaminen:
- Tilaa ensin lahjatilauskoodi sähköpostitse osoitteesta jasenpalvelut@duodecim.fi
- Mene Sanoma Media Finland Oy:n internet-tilauspalveluun osoitteeseen https://tilaa.sanoma.fi/hyva-terveys-duodecim2019 ja syötä vastaanottamasi koodi sille varattuun kenttään. Täytä sen jälkeen muut tarvittavat tiedot.

tai
- Soita Sanoma Media Finlandin asiakaspalveluun numeroon 0203 31010 (avoinna arkisin klo 9-17).
Ilmoita lahjatilauksen lahjatilauskoodi, jonka olet vastaanottanut sähköpostitse.

Ulkomailla asuva jäsen

Ulkomailla asuva jäsen saa Duodecim-lehden ja Hyvä terveys -lehden postitettuna kotiinsa maksamalla postituskulut. Postituskulut vuonna 2019 ovat koko kalenterivuodelta:
- Duodecim-lehti 90 € (45 € tilapäisesti tai kesken vuotta siirryttäessä)
- Hyvä Terveys -lehti 60 € (30 € tilapäisesti tai kesken vuotta siirryttäessä)

Tilaukset jatkuvat kestona ilman erillistä irtisanomista. Laskutusjakson pituus on vähintään puoli vuotta.

Lisätietoja ja tilaukset ulkomaille:

jasenpalvelut(at)duodecim.fi

Lääkäripuolisojäsenmaksun maksava jäsen

Lääkäripuolisojäsenmaksun maksavalle ei postiteta Aikakauskirja Duodecimia eikä Hyvä terveys -lehteä, mikä on huomioitu kyseisen jäsenmaksuluokan jäsenmaksun suuruudessa.