Jäsenedut

Duodecim tarjoaa lääkärijäsenilleen jäsenetuna lehtiä, alennuksia Kustannus Oy Duodecimin tuotteista sekä mahdollisuuden vuokrata loma-asuntoja jäsenhintaan. Tutustu myös opiskelijajäsenen etuihin.

Pääset kaikkiin tarjoamiimme verkkopalveluihin Duodecim-tilillä, jonka voit luoda osoitteessa oma.duodecim.fi. Oma Duodecimissa voit päivittää myös yhteystietojasi ja erikoisalasi. Jäsenpalvelujen aktivoimiseen tarvitset ensimmäisellä kerralla aktivointikoodin, jonka saat jäsenkortista tai jäsenkirjeestä, voit myös tiedustella koodia sähköpostitse jasenpalvelut@duodecim.fi.

Lataa puhelimeesi Duodecim-sovellus, joka on sekä jäsenkorttisi että oikotiesi etuihin ja palveluihimme. Duodecim-sovellukseen kirjaudutaan Duodecim-tilillä.


Terveysportin jäsenedut

Osa Terveysportin sisällöstä on Duodecimin jäsenten käytettävissä jäsenetuna. Kirjautumalla Terveysporttiin Duodecim-tunnuksilla jäsenet saavat käyttöönsä seuraavat kokonaisuudet:

 • Duodecim-lehden verkkoversio (pdf) vuodesta 1885 alkaen
 • Lääkkeet ja hinnat
 • Lääkemääräyslomakkeet
 • EBM Guidelines
 • The Cochrane Library
 • ICD-10
 • Uutispalvelu Duodecimin uutiset

Älypuhelimiin optimoitu Terveysportin sisältö löytyy osoitteesta Terveysportti.mobi. Sen sisällöstä seuraavat ovat Duodecimin jäsenetuja:

 • ICD-10
 • Duodecim-lehden artikkelit vuodesta 2001
 • Lääkkeet ja hinnat
 • Uutispalvelu Duodecimin uutiset
 • Terveydenhuollon osoitteet
 • Käypä hoito -suositukset
 • Matkailijan terveysopas
 • Toimenpideluokitukset

Lisätietoja Terveysportista:
terveysportti(at)duodecim.fi

Rekisteröityminen Terveysporttiin »
Unohtuiko Terveysportin salasana? »
Verkkokauppa »
Terveysportti.mobi »


Edut Kustannus Oy Duodecimin tuotteista

Kirjat ja verkkopalvelut

Duodecimin lääkärijäsenet saavat 25 % alennusta Kustannus Oy Duodecimin painetuista ammattikirjoista sekä Oppiportin verkkokirjoista ja koulutuskokonaisuuksista. Alennukset eivät koske yleisiä tietokirjoja. Lääkärijäsenet saavat ilmaiset toimituskulut kaikkiin verkkokaupan tilauksiin.

Terveysportin tietokantojen henkilökohtaisista tilauksista myönnetään jäsenalennus, joka vaihtelee tietokannan mukaan.

Kirjojen ja verkkopalveluiden henkilökohtaiset tilaukset tehdään Duodecimin verkkokaupasta. Jäsenetutuotteiden hinnat saa käyttöön kirjautumalla verkkokauppaan Duodecim-tunnuksilla (ns. Terveysportti-tunnuksilla). Aktivoi tunnuksesi Oma Duodecim -palvelussa.

Jäsenhintaisia kirjoja voi verkkokaupan lisäksi ostaa messuosastoilta sekä Suomalaisen Kirjakaupan myymälöistä. Asioitaessa tulee esittää Duodecimin jäsenkortti.

Suomalainen Kirjakauppa

Duodecimin jäsenenä voit ostaa Duodecimin kustantamat ammattikirjat jäsenhintaan sh. -25 % myös Suomalaisen Kirjakaupan myymälöistä jäsenkorttia näyttämällä. Duodecimin yleisistä tietokirjoista alennus Suomalaisen kirjakaupan myymälöissä on 10 %. Duodecimin jäsenet saavat Suomalaisen Kirjakaupan myymälöissä 10 % alennusta myös muista  kotimaisen ja ulkomaisen yleisen kirjallisuuden teoksista. Asioitaessa tulee esittää Duodecimin jäsenkortti, joka toimii samalla jäsenkorttinasi:

Alennus ei koske Suomalaisen Kirjakaupan verkkokauppaostoksia.

Siirry Duodecimin verkkokauppaan »


Viktorinrannan vuokramökit

Duodecim-seura vuokraa Viktorinrannan loma-asuntoja vapaa-ajan viettoon ja kokouskäyttöön ympäri vuoden. Loma-asunnot sijaitsevat Kaakkois-Suomessa Savitaipaleella Kuolimojärven rannalla. Mökkien vuokraan sisältyy soutuveneitä, polkupyöriä ja rantapelejä.

Savitaipaleen kirkonkylän palveluihin on viiden kilometrin matka. Kirkonkylässä on hyvin varustettuja ruokakauppoja ja muutama ravintola. Savitaipaleen alueella järjestetään tapahtumia vuoden ympäri. Käy tutustumassa tapahtumatarjontaan Savitaipaleen kunnan sivuilla.

Viktorinrannasta on myös mahdollista anoa tutkijaviikkoja.

Lisätietoja Viktorinrannan vuokrauksesta »


Lehtiedut

Aikakauskirja Duodecim

Jäsenelle postitetaan kotimaahan Duodecim-lehden vuosikerta, ja hän saa tunnukset verkkolehteen. Lisäksi jäsen saa halutessaan lehden uutiskirjeen kahdesti kuussa omaan sähköpostiinsa.

Hyvä terveys

Hyvä terveys -digilehti on Duodecim-seuran jäsenetu 1.1.2021 alkaen. Paperilehden voi halutessaan tilata itselleen tai lahjaksi hyvään jäsenetuhintaan. Lehteä kustantaa Sanoma Magazines, ja se ilmestyy 14 numerona vuodessa. 

Tilaa Hyvä terveys -lehti maksutta digitaalisena

Jäsenenä sinulla on mahdollisuus lukea maksutta Hyvä terveys -lehden digitaalista näköislehteä ja lehtiarkistoa verkossa Digilehdet.fi-palvelussa 1.1.2021 alkaen:

Toimi näin:
1. Siirry kampanjasivulle osoitteeseen https://tilaa.sanoma.fi/duodecim-koodi
2. Täytä kirjautumissivulle jäsenuutiskirjeessä vastaanottamasi digiversion tunnus
3. Täytä tarvittavat tiedot ja jos sinulla ei ole Sanoma-tiliä, niin luo vielä käyttäjätunnuksellesi (sähköpostisi) salasana ja hyväksy Sanoma-
tilin käyttöehdot.
4. Käy klikkaamassa sähköpostiisi tullutta aktivointilinkkiä ja tämän jälkeen pääset siirtymään Digilehdet.fi palveluun.

Paperilehden voit halutessasi tilata hyvään jäsenetuhintaan itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa Hyvä terveys -lehti paperisena jäsenetuhintaan itselle tai lahjaksi hintaan 56,80 € (1.1.2021 alkaen)

Voit tilata paperilehden Duodecimille erikseen neuvoteltuun edulliseen jäsenetuhintaan 56,80 € (12 kk).

Toimi näin:
1. Tilaa lehti Sanoman asiakaspalvelusta p. 0203 31010 tai siirry kampanjasivulle https://tilaa.sanoma.fi/hyva-terveys-duodecim2021
2. Tilaa lehti koodilla, jonka saat jäsenuutiskirjeestä tai jäsenpalvelustamme.

Ulkomailla asuva jäsen

Ulkomailla asuva jäsen saa Duodecim-lehden postitettuna kotiinsa maksamalla postituskulut. Postituskulu vuonna 2021 on koko kalenterivuodelta 90 € (45 € tilapäisesti tai kesken vuotta siirryttäessä).

Tilaus jatkuu kestona ilman erillistä irtisanomista. Laskutusjakson pituus on vähintään puoli vuotta.

Lisätietoja ja tilaukset ulkomaille:

jasenpalvelut(at)duodecim.fi

Lääkäripuolisojäsenmaksun maksava jäsen

Lääkäripuolisojäsenmaksun maksavalle ei postiteta Aikakauskirja Duodecimia eikä Hyvä terveys -lehteä, mikä on huomioitu kyseisen jäsenmaksuluokan jäsenmaksun suuruudessa.