Töihin Duodecimiin

Haluatko olla mukana tekemässä merkityksellistä työtä lääkärien ja terveydenhuollon ammattilaisten asiantuntijuuden tueksi?

Suomalainen Lääkäriseura Duodecim ja Kustannus Osakeyhtiö Duodecim muodostavat yhdessä Duodecim-konsernin, joka työllistää noin 120 henkilöä. Osaavat asiantuntijamme työskentelevät jäsenpalveluissa, tietohallinnossa, viestinnässä, koulutustoiminnassa sekä erilaisissa sisällöntuotantotehtävissä.

Tieteellisyys, eettisyys, yhteisöllisyys ja luotettavuus ovat arvojamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme. Päämäärämme on toimia lääkärien asiantuntijuuden parhaana tukena, väestön terveyden hyväksi. Meillä on viihtyisät toimipisteet Helsingin ydinkeskustassa ja erinomaiset henkilöstöedut. Työhyvinvointi ja työssä jaksaminen ovat meille tärkeää. Arvostamme huippuosaajiamme ja pidämme huolta ammattitaidon tasokkaasta kehittämisestä.

Lääkäriseurassa kehitämme lääkärien ammattitaitoa ja käytännön työtä lääketieteellisten julkaisujen, täydennyskoulutuksen ja tutkimusapurahojen avulla. Kustannus Oy Duodecimin lääketieteelliset sisältöpalvelut ovat päivittäin lääkärien ja terveydenhuollon ammattilaisten työn tukena. Julkaisemme tutkittua tietoa terveydestä ja sairauksista myös kansalaisille kirjoina ja verkkopalveluina. Sisältömme syntyvät yhteistyössä maamme parhaiden lääketieteen asiantuntijoiden kanssa.

Hae avoimia työpaikkojamme linkeistä alla tai lähetä avoin hakemus!

Avoimet työpaikat

Verkkokoulutusten tuottaja

Haemme innostunutta ja tehokasta osaajaa tuottamaan Oppiportin verkkokoulutuksia terveydenhuollon ammattilaisille. Tehtäviisi kuuluvat verkkokoulutusten suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä terveydenhuollon asiantuntijoiden sekä osaavien työkavereiden kanssa. Työssä pääset käyttämään visuaalisia ja pedagogisia taitojasi. Odotamme sinulta taitoa tuottaa sujuvaa tekstiä sekä Adoben ja Microsoftin työkalujen tuntemusta. Tehtävä on määräaikainen opintovapaasijaisuus. Lue lisää.

Kerro unelmiesi työstä meillä – lähetä avoin hakemus!

Henkilötiedot


Vapaamuotoinen hakemusteksti

Lataa liitteet


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.