Töihin Duodecimiin

Haluatko olla mukana tekemässä merkityksellistä työtä lääkärien ja terveydenhuollon ammattilaisten asiantuntijuuden tueksi?

Suomalainen Lääkäriseura Duodecim ja Kustannus Oy Duodecim muodostavat yhdessä Duodecim-konsernin, joka työllistää noin 120 henkilöä. Osaavat asiantuntijamme työskentelevät jäsenpalveluissa, tietohallinnossa, viestinnässä, koulutustoiminnassa sekä erilaisissa sisällöntuotantotehtävissä.

Tieteellisyys, eettisyys, yhteisöllisyys ja luotettavuus ovat arvojamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme. Päämäärämme on toimia lääkärien asiantuntijuuden parhaana tukena, väestön terveyden hyväksi. Meillä on viihtyisät toimipisteet Helsingin ydinkeskustassa ja erinomaiset henkilöstöedut. Työhyvinvointi ja työssä jaksaminen ovat meille tärkeää. Arvostamme huippuosaajiamme ja pidämme huolta ammattitaidon tasokkaasta kehittämisestä.

Lääkäriseurassa kehitämme lääkärien ammattitaitoa ja käytännön työtä lääketieteellisten julkaisujen, täydennyskoulutuksen ja tutkimusapurahojen avulla. Kustannus Oy Duodecimin lääketieteelliset sisältöpalvelut ovat päivittäin lääkärien ja terveydenhuollon ammattilaisten työn tukena. Julkaisemme tutkittua tietoa terveydestä ja sairauksista myös kansalaisille kirjoina ja verkkopalveluina. Sisältömme syntyvät yhteistyössä maamme parhaiden lääketieteen asiantuntijoiden kanssa.

Avoimet työpaikat:

Haemme ohjelmistokehittäjiä Kustannus Oy Duodecimiin

Haluatko tehdä työtä, joka parantaa terveydenhuollossa annettavan hoidon laatua? Haluatko rakentaa osaamisellasi entistä turvallisempaa ja tehokkaampaa terveydenhoitoa? Tule tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kerro unelmiesi työstä meillä – lähetä avoin hakemus!

    Henkilötiedot


    Vapaamuotoinen hakemusteksti

    Lataa liitteet


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.