Jäsenyys

Duodecimin jäsenenä olet mukana rakentamassa lääkärikunnan kollegiaalisuutta ja suomalaista terveydenhuollon järjestelmää.

Duodecim-seuraan kuuluu lähes 90 prosenttia lääkäreistä; yli 24 000 lääkäriä ja lääketieteen opiskelijaa sekä noin 100 jäsenyhdistystä. Duodecimin toiminnan muodostavat sen jäsenet: ilman heitä moni itsestäänselvyys, kuten suomenkielinen lääketieteellinen tiedejulkaiseminen, oppikirjojen laatiminen suomen kielellä tai useat sähköiset palvelut olisivat jääneet tekemättä.

Lääkäri-jäsenille

Duodecim kehittää jäsentensä ammattitaitoa ja käytännön työtä täydennyskoulutuksen, julkaisujen ja apurahojen avulla. Palvelumme ja tuotteemme tukevat lääkäriä tämän arjessa. Jäsenemme saavat mm. lehtietuja, kirjaetuja sekä alennuksia mm. Kustannus Oy Duodecimin tarjoamista sähköisistä palveluista. Lue lisää jäseneduistamme »

Opiskelijajäsenille

Duodecim on osa opiskelijan arkea heti ensimmäisestä lukuvuodesta lähtien. Opiskelijajäsenemme saavat mm. 40 %:n alennuksen Kustannus Oy Duodecimin ammattilaisten teoksista. Myös Terveysportti.mobi-palvelu on opiskelijajäsentemme käytettävissä kokonaisuudessaan. Lue lisää opiskelijajäsenten eduista »

Yhdistysjäsenille

Duodecimiin kuuluu yli 100 paikallis- ja erikoislääkäriyhdistystä. Tarjoamme jäsenyhdistyksillemme mm. tukea koulutuksen järjestämiseen.
Lue lisää yhdistysjäsenyydestä »