Duodecimin Terveystarkastus ja -valmennus / Duodecim STAR

Duodecimin terveystarkastus ja -valmennus antaa kokonaisvaltaisen arvion hyvinvoinnista ja välineet muutoksen toteuttamiseen.

Duodecimin Terveystarkastus ja -valmennus on uudistettu keväällä 2020 ja vanha versio on poistettu käytöstä 22.6.2020. Kaikille palvelun hankkineille asiakkaillemme on ilmoitettu vanhan ohjelman käytön loppumisesta.

Uudistettu terveystarkastus koostuu noin neljästäkymmenestä kysymyksestä, joiden vastauksiin perusuten terveystarkastusraportti antaa arvion elinajan odotteesta, tavallisimmista sairausriskeistä sekä yhteenvedon terveyteen vaikuttavista elintavoista ja keinoista vaikuttaa niihin. Terveysvalmennuksen viikkoviestit kannustavat ja ohjaavat käyttäjää sähköpostitse kohti entistä parempaa elämää. Valmennuksia on valittavissa tärkeiltä elämän alueilta: painonhallinta, liikunta, ravinto, uni, onnellisen elämän taidot, parisuhteen parantaminen, alkoholin kohtuukäyttö ja tupakoinnin lopettaminen.

Duodecimin terveystarkastus – ja valmennus on tehokas osa kuntien sähköisiä terveyspalveluita, nyt jo kahden miljoonan suomalaisen käytössä.

Tiedustelut star(at)duodecim.fi.

Ohjelman tuottaa Kustannus Oy Duodecim.

ISO 13485 laatusertifiointi