Oppiportti

Duodecimin Oppiportti – verkko-oppimisympäristö terveydenhuollon ammattilaisille

Duodecimin Oppiportti on terveydenhuollon ammattilaisten täydennyskoulutuspalvelu. Se tarjoaa ajasta ja paikasta riippumattoman mahdollisuuden ammattitaidon kehittämiseen. Palveluun kuuluvat Duodecimin verkkokurssit, laitekoulutukset, sähköiset oppikirjat, virtuaalitodellisuusharjoitukset (VR) sekä webinaarit.

Oppiportti tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisille elämyksellisen ja oivaltavan tavan ylläpitää ja täydentää ammattitaitoa. Oppimisympäristö tukee erilaisia opiskelutapoja, ja opetusmateriaalina käytetään tekstin ja kuvien lisäksi animaatioita, videoita, äänitiedostoja ja interaktiivisia harjoituksia. Sähköisten oppikirjojen myötä alan keskeinen tietovaranto on saavutettavissa helposti ja nopeasti.

Täydennyskoulutuksesta vastaavalle henkilölle Oppiportti tarjoaa mahdollisuuden kehittää organisaation osaamista ja parantaa toiminnan laatua. Verkko-oppiminen on kustannustehokasta ja parhaimmillaan täydentää tavanomaista tapahtumakoulutusta. Palvelun raporttien avulla on mahdollista seurata oman organisaation verkkokoulutusaktiivisuutta ja koulutusten suorittamista.

Palvelun tuottaa Kustannus Oy Duodecim.

Pyydä tarjous organisaation käyttöoikeudesta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Henkilökohtaisen käyttöoikeuden voi hankkia verkkokaupastamme »