Duodecim

Duodecim kehittää lääkärin ammattitaitoa ja tukee käytännön työtä.

Suomalainen Lääkäriseura Duodecim on vuonna 1881 perustettu tieteellinen yhdistys. Se kehittää lääkärin ammattitaitoa ja käytännön työtä täydennyskoulutuksen, julkaisujen ja apurahojen avulla. Seuraan kuuluu yli 24 000 lääkäriä ja lääketieteen opiskelijaa sekä noin sata jäsenyhdistystä.

Kustannus Oy Duodecim on seuran omistama yhtiö, joka julkaisee terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuja tietosisältöjä niin opiskelun kuin päivittäisen työnteon tueksi. Lääketieteestä ja terveydestä kiinnostuneille kansalaisille yhtiön valikoimista löytyy luotettavaa ja ymmärrettävää tietoa terveydestä ja sairauksista niin yleisinä tietokirjoina kuin verkkosisältöinä sekä terveydenhuollon järjestelmiin integroituna palveluina.

Suomen Lääketieteen Säätiö on Suomalaisen Lääkäriseuran Duodecimin vuonna 1960 perustama, suomalaista lääketieteellistä tutkimustyötä tukeva säätiö. Säätiö on kasvanut yksityishenkilöiden ja elinkeinoelämän tekemien lahjoitusten avulla erääksi merkittävimmistä lääketieteellisen tutkimuksen tukijoista Suomessa.

Duodecim-organisaatiokaavio-2016_Dpattern