Kustannus Oy Duodecim

Oppaamme, verkkopalvelumme ja päätöksentueksi kehitetyt ratkaisumme ovat päivittäin lääkäreiden ja terveydenhuollon ammattilaisten työn tukena. Ammattitaidon kehittämiseksi julkaisemme oppimateriaalia kirjoina ja verkkokoulutuksina. Kansalaisille tarjoamme tutkittua tietoa terveydestä, sairauksista ja alan ajankohtaisista teemoista sekä kirjoina että verkkopalveluissamme.

Hoitosuositukset ja -ohjeet, lääketieto sekä lukuisat käytännön työtä helpottavat sovellukset ovat käden ulottuvilla Terveysportissa kaikkialla maamme terveydenhuollossa. Ammattitaidon ylläpito ja jatkokouluttautuminen onnistuvat Oppiportin verkko-oppimisympäristössä niin verkkokurssien kuin oppikirjojemme avulla.

Monipuolinen kirjavalikoimamme ulottuu perusteellisista lääketieteen oppikirjoista ja oppaista aina ajankohtaisiin puheenvuoroihin terveyden, hyvinvoinnin ja terveydenhuollon saralla. Lääketieteen ja terveydenhuollon ammattilaisten lisäksi jokainen terveydestään, sairautensa hoidosta ja ajankohtaisista hyvinvointiin liittyvistä teemoista kiinnostunut lukija löytää valikoimistamme maamme parhaiden asiantuntijoiden laatimia teoksia ja työkaluja itsearviointiin ja omahoitoon.

Varmistamme, että tutkimuksiin perustuva tieto on jokaisen kansalaisen saatavilla Terveyskirjastossa. 

Tarjoamme terveydenhuollon järjestelmiin integroituja ratkaisuja, jotka tukevat potilasturvallisuutta, nopeuttavat ammattilaisten työntekoa ja auttavat kohdistamaan hoito- ja tutkimustoimenpiteet oikein.

Sisältömme syntyvät yhteistyössä maamme parhaiden lääketieteen, terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijoiden kanssa.

Keväällä 2020 Kustannus Oy Duodecim osti kasvuyritys Kuura Healthin. Kaupan myötä kustantamo vahvistaa tekoälyosaamistaan tavoitteenaan edistää soveltavan tekoälyn ja digitaalisten työkalujen hyödyntämistä terveydenhuollossa.

Kustannus Oy Duodecimin omistaa Suomalainen Lääkäriseura Duodecim.


Ajankohtaista


Tuotteemme terveydenhuollon ammattilaisille


Tuotteemme kansalaisille