Terveyskirjasto

Terveyskirjasto tuo luotettavan, riippumattoman ja ajantasaisen tiedon terveydestä ja sairauksista jokaisen suomalaisen ulottuville. Palvelun sisältö on tarkoitettu tukemaan kansalaisia oman terveytensä hoitamisessa ja antamaan perustietoa sairauksista ja hoitoon hakeutumisesta.

Terveyteen ja sairauksiin liittyvän tiedon hakemisessa netti on nykyään ensisijainen kanava. Terveyskirjasto on vuodesta toiseen ollut yksi maamme luotettavimmiksi koetuista verkkopalveluista. Artikkeleita avataan päivittäin tuhansia. Terveyskirjasto onkin vakiinnuttanut asemansa tutkitun tiedon lähteenä ja lääkärin äänenä netin kirjavien tietolähteiden joukossa.

Terveyskirjaston artikkelit ja ohjeet ovat asiantuntijoiden laatimia ja perustuvat kansallisiin Käypä hoito -hoitosuosituksiin ja Kustannus Oy Duodecimin julkaisemiin lääkäreiden käsi- ja oppikirjoihin. Terveyskirjaston sisällöt täydentyvät ja kehittyvät jatkuvasti uusien päivitysten myötä.

Artikkelien sisältö on tarkoitettu tukemaan kansalaisia oman terveytensä hoitamisessa ja antamaan perustietoa sairauksista ja hoitoon hakeutumisesta. Terveyskirjaston antama tieto ei ole tarkoitettu korvaamaan terveydenhuollon ammattilaisen antamaa henkilökohtaista informaatiota vaan täydentämään sitä.

Palvelun tuottaa Kustannus Oy Duodecim.