Ilmoita Lääkärin koulutuskalenterissa

Takaa koulutuksesi näkyvyys ilmoittamalla se Lääkärin koulutuskalenteriin. Voit ilmoittaa koulutuksen samalla lomakkeella myös Lääkärilehden koulutus- ja kokousilmoituksiin sekä painettuun Lääkärilehteen. Ilmoittaminen on ilmaista! 

Lääkärin koulutuskalenterista löytyvät lääkäreille suunnatut jatko- ja täydennyskoulutustilaisuudet, verkkokoulutukset, apurahailmoitukset ja vapaa-ajan tilaisuudet. Koulutuksia voi hakea hakusanan tai esimerkiksi ammatillisen kehittymisen osaamisalueen tai erikoisalan mukaan. Hausta voi myös tehdä kurssivahdin tallentamalla sen automaattisesti päivittyväksi RSS-syötteeksi. Lääkärin koulutuskalenterissa on vuosittain tiedot noin 600 tapahtumasta ympäri maata. 

Siirry Lääkärin koulutuskalenteriin »

Vinkkejä koulutuksen ilmoittamiseen

  • Ilmoita koulutuksesta ajoissa! Voit halutessasi muokata ja täydentää ilmoitusta myöhemmin. Tiedot päivittyvät Lääkärin koulutuskalenteriin. 
  • Ilmoittajanäkymä näyttää kaikki aiemmat ilmoitukset, joita voit käyttää uuden ilmoituksesi pohjana. 
  • Kun ilmoitat koulutusta, niin valitse mihin lääkärin osaamisen alueisiin (kompetensseihin) koulutuksesta saa oppia.  
  • Ilmoitusta jättäessä voi valita, julkaistaanko ilmoituksesi Lääkärin koulutuskalenterin lisäksi myös painetussa Lääkärilehdessä. 
  • Lääkärin koulutuskalenterissa on arviointimenettely ja ilmoitukset käydään läpi ennen niiden julkaisua. Suurin osa ilmoituksista hyväksytään noin 2–3 työpäivän aikana. 
  • Koulutustilaisuuksien tiedot näkyvät Duodecimin sivuilla sekä muutamien työnantajien sisäisillä sivuilla. Jos organisaatiollasi on sisäinen viestintäsivu, voit sijoittaa Lääärin koulutuskalenterin suoraan verkkosivuille RSS-syötteenä. 
  • Suosittelemme jakamaan koulutusilmoitukset sosiaalisessa mediassa. Kun tilaisuus on julkaistu Lääkärin koulutuskalenterissa, valitse sivun alaosasta Facebook, Twitter ja LinkedIn.  Kirjaudu tilillesi ja jaa tapahtuma.  

Keltaisesta vihkosesta verkkopalveluksi

Koulutuskalenteri oli aluksi vihkonen Lääkärilehden välissä. Lääkäriliitto ja Suomalainen Lääkäriseura Duodecim alkoivat julkaista koulutuskalenteria 1980-luvulla keltaisena vihkona Lääkärilehdessä kaksi kertaa vuodessa. Kalenteri siirtyi verkkoon 2000-luvulla. 

Koulutuskalenteri -palvelun on kehittänyt Pro Medico, Lääkärien ammatillisen kehittymisen tuki ryPro Medicon toiminta ja sen myötä myös Koulutuskalenteri siirtyivät Lääkäriseura Duodecimin omistukseen syyskuussa 2019.