Ilmoita koulutuskalenterissa

Takaa koulutuksesi näkyvyys ilmoittamalla se Koulutuskalenteriin. Voit ilmoittaa koulutuksen samalla lomakkeella myös Lääkärilehden koulutus- ja kokousilmoituksiin sekä painettuun Lääkärilehteen. Ilmoittaminen on ilmaista! 

Koulutuskalenterista löytyvät lääkäreille suunnatut jatko- ja täydennyskoulutustilaisuudet, verkkokoulutukset, apurahailmoitukset ja vapaa-ajan tilaisuudet. Koulutuksia voi hakea hakusanan tai esimerkiksi ammatillisen kehittymisen osaamisalueen tai erikoisalan mukaan. Hausta voi myös tehdä kurssivahdin tallentamalla sen automaattisesti päivittyväksi RSS-syötteeksi. Koulutuskalenterissa on vuosittain tiedot noin 600 tapahtumasta ympäri maata. 

Siirry Koulutuskalenteriin »

Vinkkejä koulutuksen ilmoittamiseen

  • Ilmoita koulutuksesta ajoissa! Voit halutessasi muokata ja täydentää ilmoitusta myöhemmin. Tiedot päivittyvät Koulutuskalenteriin. 
  • Ilmoittajanäkymä näyttää kaikki aiemmat ilmoitukset, joita voit käyttää uuden ilmoituksesi pohjana. 
  • Kun ilmoitat koulutusta, niin valitse mihin lääkärin osaamisen alueisiin (kompetensseihin) koulutuksesta saa oppia.  
  • Ilmoitusta jättäessä voi valita, julkaistaanko ilmoituksesi Koulutuskalenterin lisäksi myös painetussa Lääkärilehdessä. 
  • Koulutuskalenterissa on arviointimenettely ja ilmoitukset käydään läpi ennen niiden julkaisua. Suurin osa ilmoituksista hyväksytään noin 2–3 työpäivän aikana. 
  • Koulutustilaisuuksien tiedot näkyvät Duodecimin sivuilla sekä muutamien työnantajien sisäisillä sivuilla. Jos organisaatiollasi on sisäinen viestintäsivu, voit sijoittaa Koulutuskalenterin suoraan verkkosivuille RSS-syötteenä. 
  • Suosittelemme jakamaan koulutusilmoitukset sosiaalisessa mediassa. Kun tilaisuus on julkaistu Koulutuskalenterissa, valitse sivun alaosasta Facebook, Twitter, LinkedIn tai Google+. Kirjaudu tilillesi ja jaa tapahtuma.  

Keltaisesta vihkosesta verkkopalveluksi

Koulutuskalenteri oli aluksi vihkonen Lääkärilehden välissä. Lääkäriliitto ja Suomalainen Lääkäriseura Duodecim alkoivat julkaista koulutuskalenteria 1980-luvulla keltaisena vihkona Lääkärilehdessä kaksi kertaa vuodessa. Kalenteri siirtyi verkkoon 2000-luvulla. 

Koulutuskalenteri -palvelun on kehittänyt Pro Medico, Lääkärien ammatillisen kehittymisen tuki ryPro Medicon toiminta ja sen myötä myös Koulutuskalenteri siirtyivät Lääkäriseura Duodecimin omistukseen syyskuussa 2019.