Tietoa Viktorinrannasta

Suomalainen Lääkäriseura Duodecim vuokraa Viktorinrannan loma-asuntoja vapaa-ajan viettoon ja kokouskäyttöön ympäri vuoden. Loma-asunnot sijaitsevat Kaakkois-Suomessa Savitaipaleella, kirkasvetisen Kuolimojärven rannalla.

Kesällä Viktorinrannan 700 metriä pitkä hiekkaranta on sopivan matala lastenkin uida ja metsäiset maisemat houkuttelevat pitkille kävelyretkille. Mökin vuokraan sisältyy soutuveneitä, polkupyöriä (2 kpl) ja rantapelejä.

Talvella ladut kutsuvat hiihtämään ja aava järvenjää vaikkapa retkiluisteluun tai potkukelkkailemaan. Puhdasvetinen Kuolimojärvi tarjoaa myös mainiot pilkki- ja kalastusapajat. Tämän lisäksi alueella on erinomaiset sieni- ja marjametsät sekä merkittyjä patikointireittejä.

Tutustu loma-asuntoihin ja varausehtoihin.

Savitaipaleen alueella järjestetään tapahtumia vuoden ympäri. Käy tutustumassa tapahtumatarjontaan Savitaipaleen kunnan sivuilla!

Sijainti

Viktorinrannan loma-asunnot sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä 40 km Lappeenrannasta, 80 km Mikkelistä ja Kouvolasta ja 200 km Helsingistä. Ajo-osoite Viktorinrantaan on: Säkniementie 211 A, 54800 Savitaipale.

Savitaipaleen kirkonkylän palveluihin on viiden kilometrin matka. Savitaipaleen kirkonkylässä on hyvin varustettuja ruokakauppoja ja siellä palvelee myös muutama ravintola. Valtatie 13:n (Mikkelintien) varrella sijaitsee Savitaipaleen ABC-kylmäasema, jossa voi tankata.

Yhteystiedot

Lisätietoja ja ei-jäsenten varaukset

Tiina Virasjoki
koordinaattori
tiina.virasjoki(at)duodecim.fi

Ruoka-, siivous- ja muut palvelut sekä kiinteistöhuolto

Esa ja Riitta Salonen
EAS-palvelut
easpalvelut(at)gmail.com
p. 044 338 0733

Kiinteistöyhtiön hallinto

Taisto Kuronen
toimitusjohtaja