Koulutuksen laatupaketti

Tilaa laatupaketti

Täytä ystävällisesti koulutustilaisuuden arviointilomaketta ja todistusta koskevat tiedot alla olevaan lomakkeeseen.

Voit valita arviointilomakkeen seuraavista vaihtoehdoista: yleinen, esityskohtainen, oppijakeskeinen arviointilomake tai Arviointineuvoston arviointilomake. Tutustu lomakkeisiin ja valitse parhaiten koulutustilaisuuttanne ja arviointitarvettanne vastaava.

Mallitodistuksesta voit katsoa miten tiedot näkyvät valmiissa todistuksessa. Lomakkeessa voit pyytää muutoksia tietoihin.

Toimita lisäksi seuraavat tiedot sähköpostitse Toni Jauhiaiselle (etunimi.sukunimi@duodecim.fi). Muista mainita sähköpostissa mistä tilaisuudesta on kyse.

  1. tilaisuuden ohjelma
  2. todistuksen myöntäjän allekirjoitus
  3. järjestäjän logo (vapaaehtoinen)
  4. lista koulutukseen osallistuneiden sähköpostiosoitteista tilaisuuden jälkeen. Toimita lista esim. Excelillä tai Wordillä tai muulla tekstinkäsittelyohjelmalla tehtynä listana muodossa osoite/rivi. Mikäli koulutuksen arviointi on jaettu useammille päiville, toimita päivien mukaan lajitellut sähköpostilistat.

 

Tilauslomake

KOULUTUSTILAISUUDEN TIEDOT
ARVIOINTILOMAKE
TODISTUSTIEDOT
MUUT KOULUTUKSET
Voit mainostaa tulevia koulutustilaisuuksia todistuksentulostussivulla. Internet-linkki voi olla esimerkiksi tilaisuuden sivulle Koulutuskalenteriin tai järjestäjän kotisivuille.
TILAAJAN TIEDOT