Tutustu kevään 2022 koulutustarjontaan

Tuotamme laadukkaita ja monipuolisia koulutuksia lääkäreille uran eri vaiheisiin: olitpa kliinistä työtä tekevä lääkäri, opiskelija, tutkija tai lääkärikouluttaja, tarjonnastamme löydät tarpeisiisi sopivan koulutuksen.

Kevään koulutustarjonta kattaa monipuolisesti eri tarpeita. Vuorovaikutus- ja esiintymiskursseilta saat vahvistusta lääkäriarjen kohtaamisiin ja hyvinvointikurssit auttavat palautumaan potilastyössä. Tuttuun tapaan myös tutkijoille on tarjolla tukea kirjoittamiseen ja tiedonhakuun. Etiikkaa ja ammatillisuutta sen sijaan lähestytään seminaarissa, jossa pohditaan lääkärin itseensä ja muihin ihmisiin kohdistuvia vaatimuksia.

Kuinka palautua ja löytää tasapaino lääkäriarjen voimakkaasti latautuneiden odotusten keskellä? Ihminen lääkärissä -kurssilla tavoitteena on lisätä itsetuntemustasi sekä kollegiaalisuutta lääkäreiden keskuudessa. Kokemuksellisen oppimisen menetelmiä voi kurssin jälkeen soveltaa lääkärin arkeen työpaikalla.

Työskentely verkossa on kokonaisvaltaisempaa kuin koskaan aiemmin –harjaannu verkkoympäristössä vaikuttamiseen ja löydä itsellesi luonteva tapa esiintyä verkkotilaisuuksissa! Esiinny vakuuttavasti verkossa -koulutuksessa osallistujat oppivat tärkeimmät psykologiset ja tekniset taidot toimivaan vuorovaikutukseen verkkoympäristössä.

Osaan kevään koulutuksista voi jo ilmoittautua. Tutustu sisältöihin ja varmista paikkasi nyt!


26.–28.1. Lääkäripäivät
4.2. Esiinny vakuuttavasti verkossa
9.–10.3. Tieteellinen kirjoittaminen – Abstraktista artikkeliksi
11.3. Käytännön työkaluja kohtaamisiin lääkärin arjessa
23.–25.3. Tampereen lääkäripäivät
16.3., 20.4. & 11.5. Valoa ja virtaa -webinaarit
30.–31.3. Tieteellinen kirjoittaminen – perusteet
1.4.–31.5. Verkkokurssi: Tehokkaita tiedonhakutaitoja tutkijalääkärille
29.4. Hyvästä asiantuntijasta vakuuttavaksi esiintyjäksi
18.–19.5. Tutkimustieto käyttöön
20.–22.5. Armoton minä – ihmisenä ja lääkärinä, Valamo
31.5.–2.6. Pohjolan Lääkäripäivät