Vuorovaikutuskursseja lääkäreille – vaikuta vahvasti ja hallitse ristiriitoja rakentavasti

Syksyn koulutuskattauksessamme on neljä laadukasta vuorovaikutuskurssia, joista saat käytännön hyötyä lääkäriarkeen. Varaa paikkasi ja opi arvokkaita taitoja niin potilaskohtaamisiin, työyhteisön vuorovaikutustilanteisiin kuin mediaesiintymisiinkin.

Lääkäriarjessa tulee tilanteita, kun potilas lähtee vastaanotolta tyytymättömänä, palaveri päättyy ristiriitaan tai et onnistu muotoilemaan sanomaasi vakuuttavasti keskeiselle sidosryhmälle. Vaikuttaminen ja yhteisymmärryksen rakentaminen edellyttävät vahvoja vuorovaikutustaitoja – tule kurssillemme ja onnistu haastavissa lääkäriarjen kohtaamisissa!

20.9. Hyvästä asiantuntijasta vakuuttavaksi esiintyjäksi »
Ilmoittaudu 5.9. mennessä!

  • Haluaisitko löytää luontevan, persoonallisen ja vakuuttavan tavan esiintyä? Tiesitkö, että jännittämisen voi kesyttää voimavaraksi?

11.10. Käytännön työkaluja kohtaamisiin lääkärin arjessa »
Ilmoittaudu 26.9. mennessä!

  • Opi antamaan ja ottamaan vastaan palautetta, vakuuttamaan sekä käsittelemään ristiriitoja rakentavasti. Taito hallita ristiriitoja auttaa suoriutumaan omasta työstä ja kehittää koko työyhteisön ilmapiiriä.

1.11. Esiintymisen mestarikurssi ─ sanasta puheeseen, ajatuksesta vaikuttamiseen »
Ilmoittaudu 17.10. mennessä!

  • Kirkasta esiintymistaitojasi ─ kurssillamme pääset harjoittelemaan juuri niitä tilanteita, jotka koet itse haastaviksi. Saat arvokasta palautetta ja hyödyllisiä vinkkejä!

14.12. Tukea lääkäriarjen alkuun »
Ilmoittaudu 28.11. mennessä!

  • Jo uran alussa on tärkeää opetella huolehtimaan omista voimavaroista, organisoimaan työtä taitavasti ja aikatauluttamaan tehtävät viisaasti. Taito perustella oma kantansa vakuuttavasti antaa vahvuutta työelämän vuorovaikutustilanteisiin.

Tutustu kaikkiin tuleviin koulutuksiin »