Ajankohtaiset

Vuorovaikutuskursseja lääkäreille – vaikuta vahvasti ja hallitse ristiriitoja rakentavasti

Järjestämme kesällä ja syksyllä laadukkaita vuorovaikutuskursseja lääkäreille. Varaa paikkasi ja opi arvokkaita taitoja niin potilaskohtaamisiin, työyhteisön vuorovaikutustilanteisiin kuin mediaesiintymisiinkin.

Lääkärin työhön voi potilastyön lisäksi liittyä eri sidosryhmiin vaikuttamista kaupallisella alalla, politiikassa tai järjestökentällä, puhumattakaan televisio- tai radioesiintymispyynnöistä. Tulee tilanteita, kun potilas lähtee vastaanotolta tyytymättömänä, palaveri päättyy ristiriitaan ja et onnistu muotoilemaan sanomaasi vakuuttavasti keskeiselle sidosryhmälle.

Vaikuttamisessa ja yhteisymmärryksen synnyttämisessä henkilökohtaiset vuorovaikutustaidot ovat keskeisessä roolissa. Kehitä vuorovaikutustaitojasi kursseillamme ja opi hallitsemaan haastavatkin kohtaamiset.

7.6. Esiintymisen mestarikurssi ─ sanasta puheeseen, ajatuksesta vaikuttamiseen » (järjestetään myös 1.11.) 

  • Kirkasta esiintymistaitojasi ─ kurssillamme pääset harjoittelemaan juuri niitä tilanteita, jotka koet itse haastaviksi. Saat arvokasta palautetta ja hyödyllisiä vinkkejä!

20.9. Hyvästä asiantuntijasta vakuuttavaksi esiintyjäksi »

  • Haluaisitko löytää luontevan, persoonallisen ja vakuuttavan tavan esiintyä? Tiesitkö, että jännittämisen voi kesyttää voimavaraksi?

11.10. Käytännön työkaluja kohtaamisiin lääkärin arjessa »

  • Opi antamaan ja ottamaan vastaan palautetta, vakuuttamaan sekä käsittelemään ristiriitoja rakentavasti. Taito hallita ristiriitoja auttaa suoriutumaan omasta työstä ja kehittää koko työyhteisön ilmapiiriä.

14.12. Tukea lääkäriarjen alkuun »

  • Jo uran alussa on tärkeää opetella huolehtimaan omista voimavaroista, organisoimaan työtä taitavasti ja aikatauluttamaan tehtävät viisaasti. Taito perustella oma kantansa vakuuttavasti antaa vahvuutta työelämän vuorovaikutustilanteisiin.

Tutustu kaikkiin tuleviin koulutuksiin »