139. vuosipäivän symposiumin luentotallenteet ja kuvat katsottavissa

Palaa Duodecimin 139. vuosipäivän symposiumin tunnelmiin ja mielenkiintoisiin puheenvuoroihin – katso tallenteet ja kuvia tilaisuudesta.

Vuosipäivän symposiumi järjestettiin 20.11.2020 Paasitornissa Helsingissä teemalla Vitsauksista viisautta. Koronavirustilanteesta johtuen symposiumiin ei otettu liveyleisöä, vaan tapahtuma lähetettiin suorana verkkolähetyksenä.

Vuosipäivän tallenteet:

Luentoesitysten lisäksi tapahtumassa palkittiin lääketieteen saralla ansioituneita henkilöitä. Arvostettu Konrad ReijoWaara -palkinto myönnettiin tänä vuonna haavanhoidon kehittäjälle, dosentti Annikki Vaalastille. Tiedottajapalkinto myönnettiin Asko Järviselle helposti ymmärrettävästä COVID-19-pandemiaa käsittelevästä viestinnästä.

Kiitos kaikille verkkolähetyksen seuraajille, puhujille ja palkituille upeasta tapahtumasta!

Valokuvat: Emmi Kähkönen