Huolehdi jaksamisestasi lääkäriarjessa – kehitä itsetuntemustasi ja tietoisuustaitoja

Lisää hyvinvointiasi ja varaa paikkasi syksyn suosituilta Mindfulness- ja Ihminen lääkärissä -kursseilta.

Kiireisessä lääkäriarjessa palautuminen voi olla haastavaa ja myös omat työllesi asettamat vaatimukset voivat ylittää voimavarasi. Koulutustarjonnastamme löytyy myös laadukkaita kursseja hyvinvoinnin edistämiseen lääkäriarjessa, varaa paikkasi nyt!

Ihminen lääkärissä – kehitä kehollista viisauttasi
pe 8.11. klo 17–20 ja la 9.11.2019 klo 10–16, Teatterikorkeakoulu, Helsinki

Koreografi Hanna Brotheruksen kurssilla työstetään sitä, miten itsen kohtaaminen on edellytys kaikelle läsnäololle ja toisen kohtaamiselle. Kurssin tavoite on lisätä itsetuntemusta, myötätuntoa ja armoa itseä kohtaan sekä lempeyttä ja kollegiaalisuutta lääkäreiden keskuudessa. Kokemuksellisen oppimisen menetelmiä voi kurssin jälkeen soveltaa lääkärin arkeen työpaikalla.

”Kurssi oli kokonaisvaltainen, yksi parhaimpia koulutuksia mihin olen osallistunut. Sanat eivät oikein riitä kuvaamaan kurssin tunnelmaa. Ihmisyys, lähimmäisyys, inhimillisyys, mieli ja keho, leikki, yhteys, luottamus…”

Minfulness lääkärin työssä – opi keskittymään ja olemaan läsnä
pe 25.10. ja pe 29.11.2019, Lapinlahden Lähde, Helsinki

Tietoisuustaitojen harjoittaminen voi tutkitusti parantaa jaksamista, hyvinvointia, vuorovaikutustaitoja sekä työssä onnistumista. Kouluttajana toimii Antti-Juhani Wihuri, yksi mindfulnessin työssä ja työhyvinvoinnissa hyödyntämisen pioneereista Suomessa. Ohjelman harjoitukset perustuvat laajimmin tutkittuun mindfulness-ohjelmaan Mindfulness-Based Stress Reduction MBSR.

”Kurssi oli erinomainen. Vetäjä oli asiantunteva, paneutunut asiaansa ja suunnitellut kurssin hyvin. Ryhmähenki oli erittäin hyvä. Vetäjä onnistui innostamaan säännöllisempään harjoitteluun.”

Tutustu syksyn koulutuskattaukseen »