Koulutus

Konsensus 2020: Aivot ja mieli – terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen

Duodecim ja Suomen Akatemia järjestävät konsensusseminaarin aiheesta Aivot ja mieli – terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen. Konsensusseminaarissa julkaistavaa konsensuslausumaa on työstetty viidessä eri työpajassa yli 150 asiantuntijan voimin. Kukin työpaja käsitteli aihealuetta omasta näkökulmastaan: Konseptit, Eriarvoisuus, Lapset ja nuoret, Työikäiset ja Eläkeikäiset. Konsensusta ja sen työpajoja on ollut suunnittelemassa Duodecimin asettama ohjausryhmä, jonka puheenjohtajana on toiminut professori Jyrki Korkeila. Konsensusseminaarin loppukeskustelussa osallistujilla on mahdollisuus vaikuttaa lausuman sisältöön. Twitterissä konsensuslausumasta keskustellaan aihetunnisteella #konsensus2020.

Aika ja paikka

Tiistai 3.3.2020 klo 12-16, Kansallismuseo, Helsinki
Kellonajat tarkentuvat myöhemmin

Tallenne

Voit katsoa tilaisuuden puheenvuorot jälkikäteen. Tutustu vuoden 2017 tallenteisiin.

Kohderyhmä

  • lääkärit
  • terveydenhoitoalan ammattilaiset eri sektoreilla

Lausuma on suunnattu kaikille niille, joiden toiminnalla on merkitystä tarttumattomien sairauksien ehkäisyssä. Tavoitteiden mukaisesti erityisenä ryhmänä ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset, mutta myös esimerkiksi päätösten valmistelijat ja tekijät hallinnon eri tasoilla.

Ohjelma

Ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Lue lisää aikaisemmista konsensuskokouksista ja -lausumista.

Osallistumismaksu

Hinta julkaistaan ilmoittautumisen auetessa joulukuun aikana.

Erikoistumispisteet

Tilaisuutta anotaan Helsingin yliopiston lääketieteen tiedekunnalta teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi terveydenhuollon, työterveydenhuollon ja yleislääketieteen erikoisaloille.

Peruutusehdot

  • Mikäli osallistuminen/tilaus peruutetaan aiemmin kuin 7 vuorokautta ennen suunniteltua toteutusajankohtaa, peruutusmaksua ei veloiteta.
  • Mikäli osallistuminen/tilaus peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta ennen suunniteltua toteutusajankohtaa, veloitetaan 50 % hinnasta.
  • Mikäli osallistuminen/tilaus peruutetaan myöhemmin kuin 48 tuntia ennen tilaisuutta tai sitä ei peruuteta ollenkaan, veloitetaan 100 % hinnasta. Osallistumismaksua ei palauteta.
  • Estyneen henkilön tilalle voidaan ennen koulutuksen alkamista kuluitta vaihtaa toinen henkilö.

Pidätämme oikeuden koulutuksen peruuttamiseen mm. vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, kouluttaja- ja paikkamuutoksiin.

Yhteyshenkilö

Marco Sabell, etunimi.sukunimi(at)duodecim.fi