Medialle

Sosiaali- ja terveysakatemia

Sosiaali- ja terveysakatemian tavoitteena on tarjota toimittajille ajantasaista tietoa Suomen terveydenhuoltojärjestelmän rakenteesta, rahoituksesta, kehityssuunnista ja huolenaiheista. Koulutus on hyvä tilaisuus median ammattilaisille verkostoitua ja luoda uusia kontakteja terveydenhuollon avainhenkilöihin.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti yleispolitiikasta, kunta-alasta ja taloudesta kirjoittaville toimittajille, mutta kurssi antaa uusia valmiuksia myös terveyteen ja terveyspolitiikkaan erikoistuneille median edustajille.

Sosiaali- ja terveysakatemia -koulutus on Sairaanhoitopiirien johtajat ry:n, Lääkäriseura Duodecimin ja Terveystoimittajat ry:n yhteinen hanke. Koulutuksen suunnittelussa ovat mukana Sosiaali- ja terveysministeriö, Sitra, Suomen Kuntaliitto ja eräiden lehtitalojen edustajia. Sosiaali- ja terveysakatemia -koulutus pyritään järjestämään kerran vuodessa.


Seuraava Sosiaali- ja terveysakatemia järjestetään vuonna 2019. Ajankohta ja ohjelma päivitetään tälle sivulle kevään 2019 aikana.

 

Lisätietoja:

 

Sari Kangas

aluekoordinaattori

050 350 2401

sari.kangas(at)duodecim.fi