Juhlista 140-vuotiasta Duodecimia virtuaaliosastollamme Tampereen Lääkäripäivillä!

Tervetuloa luentojen lomassa virtuaaliosastollemme virkistävään läsnäoloharjoitukseen, jonka ohjaa psykologi, kouluttajapsykoterapeutti ja Joustava mieli -kirjasarjan kirjoittaja Arto Pietikäinen. Osallistu samalla juhla-arvontaan, jonka palkintona on 140 euron arvoisia lahjakortteja verkkokauppaamme. Muista myös messutarjouksemme!

Tampereen Lääkäripäivät järjestetään poikkeuksellisesti etäyhteyksin 25.26.3.2021. Tervetuloa virtuaaliselle osastollemme juhlistamaan 140-vuotta täyttävää Duodecimia! Osallistu myös juhlavuoden arvontaan ja voita 140 euron lahjakortti verkkokauppaamme.

Terveysportti on meille itsestäänselvyys, mutta eurooppalaiset kollegat hämmästyvät kuullessaan, että Suomessa lääkärit voivat tarkistaa hoitoon liittyviä yksityiskohtia vastaanotolla potilaan läsnä ollessa. Tule osastollemme kuuntelemaan lääketieteen opiskelijoiden ajatuksia Terveysportista!

Ensimmäiset Oppiportin virtuaalimaailmaan rakennetut koulutukset on julkaistu. Kurkista virtuaalimaailmaan ja lue, millaisia kokemuksia Helsingin kaupungin kotihoidossa on saatu VR-harjoitteiden pilotoinnissa.

Poikkeuksellista aikaa piristävät poikkeuksellisen hyvät ja terävät tekstit. Duodecimin 140-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Aikakauskirja Duodecim järjestää kolumnikilpailun. Osallistumisohjeet ja lisätiedot löydät osastoltamme!

Potilaat mukaan -hanke (PoMu) käynnistettiin Duodecimin Käypä hoito -yksikössä vuoden 2020 alussa. Hankkeen tarkoituksena on lisätä potilaiden osallisuutta Käypä hoito -suositusten laatimisessa. Tule osastollemme tutustumaan hankkeeseen ja katso video!

Haluatko kysyä toiminnastamme, eduista tai jäsenyydestä? Tavoitat meidät tapahtuman ajan osaston chatista.

Hyödynnä myös tarjouksemme jäsenille: kirjat -40 % verkkokaupassamme 25.3.–29.3., ilmaiset toimitukset kotiin saakka. Kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tunnuksillasi ja hyödynnä etusi! Jos alennus ei näy, aktivoi jäsenetusi Oma Duodecimissa aktivointikoodilla.

Osastollamme:

  • Arto Pietikäisen ohjaama läsnäoloharjoitus
  • Juhlavuosiarvonta, palkintona 140 euron lahjakortteja verkkokauppaamme
  • Miksi Terveysportti? – Opiskelijoiden ja valmistuvien lääkäreiden ajatuksia Terveysportista
  • Uutta Oppiportissa – virtuaalikoulutukset
  • Käyvän hoidon Potilaan mukaan -hanke
  • Aikakauskirja Duodecimin kolumikilpailu

Duodecim Tampereen Lääkäripäivillä:

Verkossa tavataan! #tampereenlääkäripäivät