Lue Hyvä terveys -lehteä maksutta verkossa

Duodecimin lääkärijäsenenä Hyvä terveys -lehti on jatkossa aina mukanasi, voit lukea maksutta digitaalista näköislehteä ja lehtiarkistoa!

Digilehdet.fi:ssä Hyvä terveys -lehti ja lehtiarkisto kulkevat aina helposti mukana. Digilehdet.fi on saatavana myös sovelluksena puhelimeesi. Offline-toiminnon avulla voit ladata lehdet sovelluksessa luettavaksi myös ilman verkkoyhteyttä.

Tilaa Hyvä terveys -lehti maksutta digitaalisena

  1. Siirry kampanjasivulle osoitteeseen https://tilaa.sanoma.fi/duodecim-koodi (tai tilaa Sanoman asiakaspalvelusta p. 0203 31010)
  2. Täytä kirjautumissivulle jäsenuutiskirjeessä (21.12.) vastaanottamasi digiversion koodi tai tiedustele jasenpalvelut@duodecim.fi.
  3. Täytä tarvittavat tiedot ja jos sinulla ei ole Sanoma-tiliä, niin luo vielä käyttäjätunnuksellesi (sähköpostisi) salasana ja hyväksy Sanoma-tilin käyttöehdot.
  4. Käy klikkaamassa sähköpostiisi tullutta aktivointilinkkiä ja tämän jälkeen pääset siirtymään Digilehdet.fi-palveluun. Lukuoikeus on henkilökohtainen.

Tilaa Hyvä terveys -lehti paperisena itselle tai lahjaksi

Voit edelleen tilata paperilehden Duodecimille erikseen neuvoteltuun edulliseen jäsenetuhintaan 56,80 € (12 kk):

  1. Tilaa lehti Sanoman asiakaspalvelusta p. 0203 31010 tai siirry kampanjasivulle https://tilaa.sanoma.fi/hyva-terveys-duodecim2021
  2. Tilaa lehti koodilla, jonka saat jäsenuutiskirjeestä tai jäsenpalvelustamme.

Hyvä terveys on Suomen suurin terveyslehti, jonka lukijat haluavat pitää huolta omasta ja läheistensä terveydestä. Hyvä terveys tarjoaa tutkittua tietoa terveydestä, vertaistukea ja tarinoita, motivaatiota elämänmuutoksiin ja apua arjessa jaksamiseen.

Duodecimin Hyvä terveys -lehden jäsenetutilaus on 1.1.2021 alkaen muuttunut paperilehdestä digitaaliseksi. Lisätietoa muutoksen taustoista voit lukea täältä.

Hyviä lukuhetkiä digilehden parissa!


Tutustu myös muihin jäsenetuihimme »