Hyvä terveys -lehti jäsenetuna muuttuu paperilehdestä digitaaliseksi

Duodecimin lääkärijäsenenä Hyvä terveys -lehti on jatkossa aina mukanasi, voit lukea maksutta digitaalista näköislehteä ja lehtiarkistoa! Paperilehteä ei enää 1.1.2021 alkaen postiteta kotiin.

Duodecim on jo pitkään yhdessä Tieteen tiedotus ry:n kanssa julkaissut Hyvä terveys -lehteä, joka on Suomen luetuin terveysaiheinen aikakauslehti. Duodecim tilaa Hyvä terveys -lehden jäsenilleen jälleen vuonna 2021, mutta jäsenetutilaus muuttuu digitaaliseksi.

Tärkeimmät syyt muutokseen liittyvät ympäristöön ja taloudellisuuteen: lehden painamisen ja kuljettamisen aiheuttama ympäristökuormitus vähenee ja digitaalisen tilauksen edullisempi hinta vapauttaa resursseja Duodecimin muuhun ydintoimintaan.

Paperilehden tilaukseen liittynyt Sanoman tarjoama lukuoikeus myös muihin digilehtiin on muutoksen myötä päättynyt.

Digilehdet.fi:ssä Hyvä terveys -lehti ja lehtiarkisto kulkevat aina helposti mukana. Digilehdet.fi on saatavana myös sovelluksena Android-laitteille, iPhonelle ja iPadille. Offline-toiminnon avulla voit ladata lehdet sovelluksessa luettavaksi myös ilman verkkoyhteyttä.

Paperilehden voit edelleen halutessasi tilata hyvään jäsenetuhintaan itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa Hyvä terveys -lehti maksutta digitaalisena

Jäsenenä sinulla on mahdollisuus lukea maksutta Hyvä terveys -lehden digitaalista näköislehteä ja lehtiarkistoa verkossa Digilehdet.fi-palvelussa:

  1. Siirry kampanjasivulle osoitteeseen https://tilaa.sanoma.fi/duodecim-koodi (tai tilaa Sanoman asiakaspalvelusta p. 0203 31010)
  2. Täytä kirjautumissivulle jäsenuutiskirjeessä (21.12.) vastaanottamasi digiversion koodi tai tiedustele jasenpalvelut@duodecim.fi.
  3. Täytä tarvittavat tiedot ja jos sinulla ei ole Sanoma-tiliä, niin luo vielä käyttäjätunnuksellesi (sähköpostisi) salasana ja hyväksy Sanoma-tilin käyttöehdot.
  4. Käy klikkaamassa sähköpostiisi tullutta aktivointilinkkiä ja tämän jälkeen pääset siirtymään Digilehdet.fi-palveluun.

Tilaa Hyvä terveys -lehti paperisena itselle tai lahjaksi

Voit edelleen tilata paperilehden Duodecimille erikseen neuvoteltuun edulliseen jäsenetuhintaan 56,80 € (12 kk):

  1. Tilaa lehti Sanoman asiakaspalvelusta p. 0203 31010 tai siirry kampanjasivulle https://tilaa.sanoma.fi/hyva-terveys-duodecim2021
  2. Tilaa lehti koodilla, jonka saat jäsenuutiskirjeestä tai jäsenpalvelustamme.

Hyvä terveys on Suomen suurin terveyslehti, jonka lukijat haluavat pitää huolta omasta ja läheistensä terveydestä. Hyvä terveys tarjoaa tutkittua tietoa terveydestä, vertaistukea ja tarinoita, motivaatiota elämänmuutoksiin ja apua arjessa jaksamiseen.

Hyviä lukuhetkiä digilehden parissa!


Tutustu myös muihin jäsenetuihimme »