Mieletöntä, Anja Snellman! -podcast: Millaista on työskennellä kuoleman parissa?

Vieraana podcastissa on saattohoidon edelläkävijä ja kehittäjä, lääkäri Juha Hänninen, joka kertoo työstään saattohoidon ja palliatiivisen hoidon parissa.

Hänninen on edistänyt Suomessa ihmisten kärsimyksen vähenemistä saattohoidossa koulutuksen ja tiedon lisäämisen myötä ja toiminut äänenä kuoleville. Jaksossa Hänninen kertoo, millaista on työskennellä saattohoidon parissa ja mitä haasteita hoidon järjestämiseen liittyy nykypäivänä.

Hännisen uutuusteos Työnä kuolema kertoo kuolevien ihmisten hoidosta ja kuoleman ympärillä käydyn yhteiskunnallisen keskustelun muutoksesta lähes 30 vuoden ajalta. Hänninen käsittelee kirjassaan kuolemisen historiaa, hoidon pehmopuheita ja ammattisanastoa. Podcastin kuulijat saavat alennuksen jaksoissa käsiteltävästä kirjasta verkkokaupastamme.

Hänninen kertoo lisää työstä kuoleman parissa Duodecim-kirjaillassa – Tervetuloa!

Duodecim-kirjailta 6.10.2020 klo 19.00–20.30, lue lisää!
Maijansali, 1. krs, Keskustakirjasto Oodi
Livelähetys verkossa »

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy, saliin otetaan sisään 75 kuulijaa. Tapahtumassa huolehditaan turvaväleistä ja saatavilla on käsidesiä. Suosittelemme oman kasvomaskin käyttöä.

Kuuntele uusin jakso – Millaista on työskennellä kuoleman parissa? – Soundcloudista ja Spotifysta.

Mieletöntä, Anja Snellman! on asiaa, tarinoita ja tunteita poreileva podcast. Snellmanin ja hänen vieraittensa kohtaamisissa setvitään, omakohtaisia kokemuksia pelkäämättä, miksi joku uupuu kerta toisensa jälkeen ja toinen selvää aina yhtä onnellisena kuopista takaisin tasaiselle. Podcastin lähtöoletuksena on: elämä on kummallista ja ihmismieli ihmeellinen.