Vitsauksista viisautta? – Duodecimin 139. vuosipäivän symposiumin aiheena pandemia

Suomalaisen Lääkäriseuran Duodecimin 139. vuosipäivän symposiumi järjestetään 20.11.2020 kello 12.15. verkkolähetyksenä. Tapahtuman teemana on Vitsauksista viisautta.

Symposiumissa tarkastellaan pandemiaa niin historian, etiikan, talouden, yhteiskunnan kuin toivon näkökulmista. Puhumassa ovat muun muassa futuristi Perttu Pölönen, valtiovarainministeriön rahoitusmarkkinaosaston ylijohtaja, taloustieteilijä Leena Mörttinen, filosofi Timo Airaksinen, kansanterveyden historian dosentti, LKT, Heikki S. Vuorinen, Sitran vanhempi neuvonantaja Petri Tuomi-Nikula sekä lääketieteen ja etiikan professori Pekka Louhiala.

Symposiumia voi seurata suorana verkkolähetyksenä.

Tutustu vuosipäivän symposiumin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan! »