Etä-Suomen lääketiedetapahtuma – Tule virtuaaliosastollemme tutustumaan Oppiportin VR-koulutuksiin

Tervetuloa virtuaaliselle osastollemme Etä-Suomen lääketiedetapahtumaan 23.–24.9. tutustumaan uutuuskirjoihimme, tuotteisiin ja palveluihimme, kysymään jäsenyydestä ja toiminnastamme sekä tutustumaan Oppiportin virtuaalitodellisuuteen rakennettuihin koulutuksiin. Osallistu myös arvontaan – voit voittaa VR-lasit!

Oppiportin uudet, virtuaalimaailmaan rakennetut koulutukset mahdollistavat vaikuttavan oppimiskokemuksen. Harvinaisiakin tilanteita voidaan harjoitella todentuntuisesti yksin tai ryhmässä. Tule osastollemme kuulemaan lisää Oppiportin VR-koulutuksista!

Ensimmäistä kertaa etäkoulutuksena järjestettävän Itä-Suomen lääketiedetapahtuman 40-vuotisjuhlavuoden kunniaksi saat tapahtuman ajan painetuista kirjoista Kustannus Oy Duodecimin verkkokaupassa 40 % alennusta, ilman toimituskuluja.

Osallistu myös messujen aikana arvontaan ja voita VR-lasit (Oculus Quest, 649 €).

Esittelemme osastollamme:

Duodecim Etä-Suomen lääketiedetapahtumassa:

Lisäksi ohjelmassa on esille päivitetty Lihavuuden Käypä hoito -suositus (lapset, nuoret ja aikuiset):


Ilmoittautuminen Etä-Suomen lääketiedetapahtumaan on käynnissä!

Tutustu ohjelmaan ja varaa paikkaisi nyt »

Nähdään verkossa! #ISLT2020