Lääkärin parempi viikonloppu 9.–10.10. on peruttu – järjestetään keväällä 2021

Koronavirustilanteesta johtuen Lääkärin parempi viikonloppu järjestetään seuraavan kerran keväällä 2021. Tarkempi ajankohta selviää syksyn aikana. Koulutus oli tarkoitus järjestää 9.–10.10. Hahkialan kartanossa Hauholla.

Lääkärin parempi viikonloppu on suunnattu kaikille lääkäreille erikoisalasta riippumatta. Tavoitteena on tarjota keinoja palautumiseen, hetkessä elämiseen sekä hyvinvoinnin lisäämiseen arjessa.

Pahoittelemme peruutuksesta mahdollisesti koituvaa haittaa. Tutustuthan muihin hyvinvointia ja jaksamista edistäviin koulutuksiimme!

Syksyn uutuutena järjestämme Tunne itsesi, lääkäri -verkkokurssin, jonka tarkoituksena on tuoda kasvavan itsetuntemuksen hyödyt osaksi omaa arkea. Kurssin ajankohta, sisältö ja ilmoittautumislinkki julkaistaan pian.