Varmista paikkasi Konsensus 2020 -seminaarista – ilmoittaudu mukaan nyt!

Duodecim ja Suomen Akatemia järjestävät konsensusseminaarin Helsingissä 3.3.2020 aiheesta Aivot ja mieli. Ilmoittautuminen seminaariin on avautunut – varmista paikkasi nyt. Tarkempi seminaariohjelma päivittyy pian.

Duodecim ja Suomen Akatemia valmistelevat konsensuslausumaa aiheesta Aivot ja mieli – terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen. Lausuma tuotettiin järjestämällä vuoden 2019 aikana viisi työpajaa eri aiheista: konseptit, eriarvoisuus, lapset ja nuoret, työikäiset ja eläkeikäiset.

Kukin työpaja tuotti vastaukset neljään–viiteen keskeiseen kysymykseen. Lopuksi kaikkien työpajojen työn tulokset kootaan yhteen konsensuslausumaksi. Konsensuslausuma altistetaan lausuntokierrokselle, jonka jälkeen järjestetään konsensusseminaari Kansallismuseossa Helsingissä 3.3.2020.

Konsensuslausuma on kriittisesti arvioidun tieteellisen näytön yhteenveto, joka voi toimia hoitosuositusten ja hoito-ohjelmien laatimisen pohjana. Lausuman tavoitteena on ohjata terveydenhuollon toimintakäytäntöjä ja aiheeseen liittyvää tutkimustoimintaa.

Lue lisää seminaarista ja ilmoittaudu tapahtumasivulta »