Äyräpää symposiumin luentotallenteet katsottavissa!

Palaa Äyräpää symposiumin tunnelmiin ja katso tapahtuman luentotallenteet. Symposiumi järjestettiin 11.4. Finlandia-talolla teemalla Tiede, tutkimus ja tulevaisuus.

Ensimmäinen Äyräpää symposiumi kokosi yhteen yli kolmesataa lääketieteen ja hammaslääketieteen osaajaa keskustelemaan tutkimuksen merkityksestä lääketieteelle, väestön terveydelle ja yhteiskunnalle sekä pohtimaan tutkimuksen tulevaisuutta. Lue juttu symposiumista uusimmasta Duodecim-lehdestä. Tapahtuman avauspuheenvuoro ja kolme mielenkiintoista luentoa löytyvät videoina täältä:

Tutustu luennoitsijoihin ja päivän ohjelmaan tapahtuman sivuilla. Symposiumin teemoista käytiin keskustelua sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #Äyräpääsymposiumi.

Symposiumi järjestettiin yhteistyössä Suomen Hammaslääkäriseura Apollonian kanssa. Matti Äyräpää, lääkäri ja hammaslääkäri, oli perustamassa sekä Lääkäriseura Duodecimia 1881 että Hammaslääkäriseura Apolloniaa 1892. Hänen mukaansa nimetty ensimmäinen Äyräpää -palkinto jaettiin suomalaiselle lääketieteen tutkijalle 50 vuotta sitten 1969 ja Apollonia-palkinto myöhemmin 1997.

Selaa kuvia tapahtumasta!