Koulutus

Kehollisuus kohtaamisessa

Lääkäri on korkeasti koulutettu ihmisen asiantuntija. Valansa myötä lääkäri sitoutuu palvelemaan lähimmäisiään ihmisyyttä ja elämää kunnioittaen. Sama lupaus voi saada osaajan väsymään ja heikosti tunnistamaan oman rajallisuutensa, ja näin suorittamaan itsensä uuvuksiin. Tule kehittämään kehollista viisauttasi kohtaamisen tueksi!

Aika ja paikka

11.8. klo 17-20 ja 12.8. klo 10-16, Teatterikorkeakoulu, Haapaniemenkatu 6, Helsinki

Ilmoittautuminen

Osallistujien maksimimäärä 24.

Sisältö

Koreografi Hanna Brotheruksen toteuttama Kehollisuus kohtaamisessa-intensiivikurssi auttaa kehollisuuden kautta löytämään työvälineitä oman persoonan, potilaan ja työyhteisön kohtaamiseen. Avainteemoja ovat kehonkieli, luottamus ja sanaton viestintä. Kehollisuus kohtaamisessa -työpajassa tehdään liikkeellisiä harjoitteita, jotka eivät vaadi aiempaa kokemusta tanssimisesta. Työskentely tarjoaa tiiviin ja korkeatasoisen mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa ja kehollista viisautta oman jaksamisen tueksi.

Hannan työskentelylle on leimallista rohkeus tarttua yhteiskunnallisesti akuutteihin ja kiinnostaviin ilmiöihin. Hänen teoksiaan on nähty muun muassa Suomen Kansallisteatterissa ja Helsingin Kaupunginteatterissa. Hannalle on luontevaa tuoda samalle lavalle tanssin ja teatterin ammattilaisia yhdessä eri ihmisryhmien, kuten kuntoutuvien narkomaanien tai turvapaikanhakijoiden, kanssa. Tutustu myös elokuun lopulla Kansallisteatterissa esitettävään teokseen HIMO.

Osallistumismaksu

350 €

Duodecim tarjoaa viidelle opiskelijalle (ilmoittautumisjärjestyksessä) mahdollisuuden osallistua kurssille 90 € hintaan.

Peruutusehdot

  • Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutuksesta tulee ilmoittaa yhteyshenkilölle tai koulutus(at)duodecim.fi.
  • Mikäli osallistuminen/tilaus peruutetaan aiemmin kuin 14 vuorokautta ennen suunniteltua toteutusajankohtaa, peruutusmaksua ei veloiteta.
  • Mikäli osallistuminen/tilaus peruutetaan myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen suunniteltua toteutusajankohtaa, veloitetaan 50 % hinnasta.
  • Mikäli osallistuminen/tilaus peruutetaan myöhemmin kuin 48 tuntia ennen tilaisuutta tai sitä ei peruuteta ollenkaan, veloitetaan 100 % hinnasta. Osallistumismaksua ei palauteta.
  • Estyneen henkilön tilalle voidaan ennen koulutuksen alkamista kuluitta vaihtaa toinen henkilö.

Pidätämme oikeuden koulutuksen peruuttamiseen mm. vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, kouluttaja- ja paikkamuutoksiin.

Yhteyshenkilö

Laura Teikko, laura.teikko(at)duodecim.fi