Tuotteet ja palvelut

Koulun terveyskirjasto

Siirry palveluun
Koulun terveyskirjasto tarjoaa luotettavaa, riippumatonta ja ajantasaista kouluterveyteen ja -ympäristöön läheisesti liittyvää tietoa opettajille, huoltajille ja oppilaille.

Asiantuntijoiden laatimat sisällöt antavat opettajille uusia työkaluja opetuksen tueksi ja tarjoavat oppilaille ja vanhemmille perustietoa sekä uusia, kiinnostavia näkökulmia kouluterveyteen ja nuorten hyvinvointiin.

Koulun terveyskirjasto sisältää monipuolista tietoa: artikkeleita, kirjoja, pelillisiä harjoitteita sekä opetusvideoita ja -tehtäviä. Artikkelit ja kirjat toimivat palvelussa ensisijaisena tiedonlähteenä, ja ne on tarkoin valikoitu yhteistyössä opettajien ja asiantuntijoiden kanssa. Artikkeleiden määrä lisääntyy jatkuvasti palvelun kehittyessä.

Teemoitetut ytimekkäät opetusvideot koostuvat nuorten tarinallisista videoista ja niihin linkittyvistä ryhmätehtävistä sekä asiantuntijapuheenvuoroista. Videot ja tehtävät toimivat aidosti vuorovaikutteisen keskustelun ja mahdollisten toimenpiteiden herättäjinä luokkahuoneissa ympäri maan.

Pelillisten harjoitteiden tavoitteena on opettaa oppilaita hauskalla ja kiinnostavalla tavalla. Myös harjoitteiden sisällöt on suunniteltu asiantuntijoiden johdolla.

Tiedustelut star(at)duodecim.fi.

Koulun terveyskirjastoa julkaisee Kustannus Oy Duodecim.