Kuinka harjoitetaan hyvää itsetuntoa? Kuuntele uusi Mieletöntä, Anja Snellman! -podcastin jakso

Mistä itseä vähättelevät tarinat saavat alkunsa? Mieletöntä, Anja Snellman! –podcastin vieraana on psykologi Arto Pietikäinen, jonka Joustava mieli ja hyvän itsetunnon ABC -uutuuskirjan kulmakivenä on myötätuntoisen suhtautumisen kehittäminen itseä kohtaan.

Omia ajatuksia ei voi pakottaa paremmiksi, mutta psykologista joustavuutta harjoittamalla tarinat itsestämme voi viedä hiljalleen suuntaan, jossa voimme paremmin. Mielen kuntosalilla voi treenata muuttamaan suhtautumista vaikeisiin ajatuksiin ja tunteisiin sekä vähentämään mielen kontrollivaltaa.

Kuinka hyvää itsetuntoa harjoitetaan? Kuuntele uusin jakso Soundcloudista tai Spotifysta. Huomaathan, että podcastin kuulijat saavat myös alennuksen kirjasta.

Mieletöntä, Anja Snellman! on asiaa, tarinoita ja tunteita poreileva podcast. Snellmanin ja hänen vieraittensa kohtaamisissa setvitään, omakohtaisia kokemuksia pelkäämättä, miksi joku uupuu kerta toisensa jälkeen ja toinen selvää aina yhtä onnellisena kuopista takaisin tasaiselle. Podcastin lähtöoletuksena on: elämä on kummallista ja ihmismieli ihmeellinen. Podcastin kuulijat saavat alennuksen käsiteltävistä kirjoista.