Tukea arjen kohtaamisiin: kirjat –30 %, noutopistetoimitukset kuluitta 22.−28.11.2021!

Mielenterveyden keskusliiton järjestämää Mielenterveysviikkoa vietetään 21.−28.11.2021. Oletko jo tutustunut Kustannus Oy Duodecimin aihepiirin kirjoihin? Kirjat sh. –30 %, noutopistetoimitukset kuluitta verkkokaupassamme 22.−28.11.2021. 

Mielenterveyden keskusliiton järjestämän Mielenterveysviikon teemana on kohtaaminen. Kampanjan ajatuksena on, että jokainen meistä, mielenterveystilanteesta riippumatta, ansaitsee tulla kohdatuksi, samalla tavalla. Oletko jo tutustunut Kustannus Oy Duodecimin aihepiirin kirjoihin, joiden avulla saat työkaluja omaan elämään, mielen hyvinvointiin, arjen kohtaamisiin ja työhön?

Saat luotettavat, tutkittuun tietoon perustuvat kirjamme sh. –30 % verkkokaupassamme 22.−28.11.2021. Huomaathan, että saat myös noutopistetoimitukset kuluitta. Tutustu suosituimpiin itsehoito-oppaisiimme:

Joustava mieli – Vapaudu stressin, uupumuksen ja masennuksen yliotteesta

Joustava mieli tarjoaa nelisenkymmentä käytännön harjoitusta kohti oman itsen näköistä, mielekästä elämää. Lukuisat havainnolliset esimerkit helpottavat harjoitusten tekemistä. Tutustu Joustava mieli -kirjaan »

Irti masennuksesta

Irti masennuksesta esittelee itsehoito-ohjelman, jonka avulla voi nousta ylös masennuksen kuopasta. Kirja perustuu HUS Mielenterveystalon nettiterapiaan, jonka tulokset ja tehokkuus ovat verrattavissa perinteiseen psykoterapiaan. Tutustu Irti masennuksesta -kirjaan »

Viisas mieli – opas tunnesäätelyvaikeuksista kärsiville

Viisas mieli auttaa selviämään vaikeiden tunteiden ja tilanteiden kanssa taitavasti. Kirjassa opetetaan dialektisen käyttäytymisterapian eli DKT:n konkreettisia taitoja, joiden avulla tunteiden kanssa on mahdollista päästä parempaan tasapainoon, vaikka lähtökohdat olisivat vaikeatkin. Tutustu Viisas mieli -kirjaan »

Työkirja pakko-oireiden hoitoon

Kirja käsittelee pakko-oireita ilmiönä, hoitomenetelmää ja tarjoaa harjoitteluvinkkejä ja tapausesimerkkejä. Kirjaa voi käyttää oman toipumisprosessin ohjaajana. Kirja on tarkoitettu pakko-oireista kärsiville, heidän läheisilleen ja hoitoalan ammattilaisille. Tutustu Työkirja pakko-oireiden hoito -kirjaan »

Kuuntele myös Mieletöntä, Anja Snellman! -podcastimme: Kuinka vaikeiden tunteiden kanssa voi oppia elämään? Anja Snellmanin vieraana on psykiatrian erikoislääkäri ja psykoterapeutti Miikka Häkkinen.

Mukavia kohtaamisia!