Ensimmäisen vuoden opiskelijajäsenillemme smoothie Jungle Juicesta!

Lämpimät onnittelut pääsystä lääketieteelliseen tiedekuntaan! Tarjoamme kaikille ensimmäisen vuoden opiskelijajäsenillemme opintojen piristykseksi pienen smoothien Jungle Juicesta.

Liity opiskelijajäseneksi ja saat edun käyttöösi lataamalla puhelimeesi Duodecim-sovelluksen Play Kaupasta tai App Storesta. Etu löytyy Jäsenedut ja alennukset -kohdasta. Etu on voimassa 30.6.2022 saakka lääketiedepaikkakunnilla Helsingissä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa ja sen voi käyttää vain kerran.

Liity opiskelijajäseneksi ja hyödynnä edut

Duodecimin opiskelijajäseneksi voit liittyä heti opintojesi alusta alkaen, jäsenyys on opiskelijalle maksuton. Saat samalla käyttöösi jäsenedut ja hyödylliset suomenkieliset sisältömme opintojesi tueksi, kuten Terveysportti.mobin, Duodecim-lehden, Käypä hoito -suositukset ja kirjat. Oppikirjoista saat opiskelijana 40 % alennusta.

Duodecimin palveluista lääketieteellistä tietoa suomeksi

Lääkärit käyttävät päivittäin työssään Terveysporttia, josta löytyy kaikki tarvittava lääketieteellinen tieto samasta paikasta. Ota palvelu heti hyötykäyttöön, voit tutkia vaikkapa anatomian kuvastoa ja ottaa lääketieteelliset termit haltuun.

Yliopisto tarjoaa pääsysi Oppiporttiin. Kun kirjaudut yliopiston verkossa jäsentunnuksillasi sisälle palveluun, pääset jatkossa Duodecim-sovelluksen kautta lukemaan verkkokirjoja Oppiportissa.

Olemme tukenasi koko opintojesi ajan! Tapaamme vuosittain erilaisissa jäsentilaisuuksissa aamiaisten ja illallisten merkeissä. Lisäksi tuemme kandiseurojen tapahtumia. Duodecim-sovelluksen kautta saat tietoa ajankohtaisista uutisista ja tapahtumista.

Seuraa meitä myös somessa, niin et jää paitsi Duodecimin tapahtumista!