Juhlista 140-vuotiasta Duodecimia Turun Lääketiedepäivillä!

Tervetuloa virtuaaliselle osastollemme 10.–11.11. tutustumaan Duodecimin valtuuskunnan vaaleihin, Käyvän hoidon Potilaat mukaan -hankkeeseen sekä Oppiportin virtuaalikoulutusten mahdollisuuksiin. Muista myös osallistua juhlavuoden arvontaan – voit voittaa VR-lasit! Tavoitat meidät tapahtuman ajan osaston chatista.

Ole osa suomalaisen hyvinvoinnin tarinaa ja asetu ehdolle Duodecimin valtuuskunnan vaaleissa! Valtuuskunnan jäsenenä olet mukana päättämässä seuran tulevasta toiminnasta terveydenhuollon muuttuvassa toimintaympäristössä. Ehdokasasettelu alkoi 4.10. Katso vaalivideo osastollamme ja asetu ehdolle!

Muistathan, että Duodecim-lehdessä on nykyään Verkossa ensin- julkaisumahdollisuus, joka mahdollistaa artikkelin nopean julkaisun. Verkossa ensin artikkelit löydät Duodecim-lehden etusivulta ja Verkkoartikkelit-kokoelmasta. Lisätietoa osastoltamme!

Haluatko kysyä toiminnastamme, koulutuksistamme, eduista tai jäsenyydestä? Tavoitat meidät tapahtuman ajan osaston chatista.

Hyödynnä messutarjouksemme jäsenille: kirjat -40 % verkkokaupassamme 10.–15.11., ilmaiset toimitukset kotiin saakka. Kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tunnuksillasi ja hyödynnä etusi! Jos alennus ei näy, aktivoi jäsenetusi Oma Duodecimissa aktivointikoodilla.

Muista myös osallistua juhlavuoden arvontaan – voit voittaa Oculus Quest -VR-lasit (arvo 369 €)!

Osastollamme:

  • Asettuisitko ehdolle? – Duodecimin valtuuskunnan vaalit
  • Juhlavuosiarvonta, palkintona Oculus Quest -VR-lasit!
  • Oppiportin VR-koulutukset
  • Duodecim-lehden Verkossa ensin -artikkelit
  • Käyvän hoidon Potilaat mukaan -hanke

Duodecim Turun lääketiedetapahtumassa:

Verkossa tavataan! #turunlääketiedepäivät