Webinaari Monilääkityksen arvioinnista 9.11. – ilmoittaudu mukaan!

Oppiportin webinaarissa 9.11.2021 klo 14–16 keskitytään monilääkityksen arviointiin. Moni potilas käyttää useaa eri lääkevalmistetta rinnakkain, ja useiden sairauksien lääkehoito tulee huomioida potilaan hyvässä hoidossa. Miten ja miksi monilääkityksen arviointia tehdään? 

Koulutuksen osallistujana 

  • opit ymmärtämään monilääkityksen tarpeet ja haasteet. 
  • saat keinoja potilaan käyttämän lääkityksen selvittämiseen. 
  • tiedät keskeisimmät lääkehoidon arviointityökalut. 
  • ymmärrät moniammatillisuuden merkityksen lääkehoidon arvioinnissa. 

Kohderyhmä: Perusterveydenhuollossa, erikoissairaanhoidossa sekä hoivayksiköissä työskentelevät hoitajat. Webinaari soveltuu myös farmaseuteille ja terveydenhuollon opiskelijoille.

Kouluttajat: Webinaarin kouluttajina toimivat FaT, LHKA Jouni Ahonen Kuopion yliopistollisesta sairaala-apteekista sekä LT, erikoislääkäri Katriina Tarkiainen HUS Diagnostiikkakeskuksen Kliinisen farmakologian yksiköstä. 

Osallistumismaksu 60 € (sis. alv 24 %) oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Viiden tai useamman osallistujan ryhmät sekä organisaatiolisenssit hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 2.11.2021 mennessä tai kysy lisätietoa oppiportti@duodecim.fi  

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan »


Varmista työnantajaltasi tai oppilaitokseltasi käyttöoikeus Oppiportti-palveluun. Kysy lisää oppiportti(a)duodecim.fi.