Webinaari elvytyksestä 28.10. – ilmoittaudu mukaan

Uskalla elvyttää! Nopeasti tunnistettu elottomuus ja varhain aloitettu elvytys parantavat autettavan selviytymismahdollisuuksia. Oppiportin webinaarissa 28.10.2021 klo 14-16 käsitellään elottomuuden ennakointia ja keskitytään elvytyksen lisäksi elottomuuden ja sen riskitekijöiden tunnistamiseen.

Koulutuksen oppimistavoitteet

  • Osaat tunnistaa sydänpysähdysriskissä olevan potilaan.
  • Tunnistat elvytystilanteen ja osaat hälyttää apua.
  • Tiedät, mitä on laadukas elvytystoiminta sekä laadukas elvytyksen jälkeinen hoito.
  • Ymmärrät eettisen päätöksenteon periaatteita eli milloin elvytyksessä tulee luopua.

Kohderyhmä: Koko terveydenhuollon henkilöstö sekä terveydenhuollon opiskelijat

Kouluttajat : Webinaarin kouluttajina toimivat dosentti Sanna Hoppu, LT Piritta Setälä ja LT Jukka Vaahersalo. He toimivat Suomen Elvytysneuvosto ry:n asiantuntijoina ja ovat osallistuneet Elvytyksen Käypä hoito -suositukseen kirjoittajina. Elvytyksen Käypä hoito -suositus päivittyy syksyllä 2021.

Osallistumismaksu 60 € (sis. alv 24 %) oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Viiden tai useamman osallistujan ryhmät sekä organisaatiolisenssit hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 21.10.2021 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan »