Terveysportin tiedenostot julkaistu Duodecim-sovellukselle Androidilla

Tiedenostot ovat ajankohtaisia referaatteja kansainvälisistä tutkimuksista. Jäsenet voivat jatkossa lukea tiedenostoja suoraan Duodecim-sovelluksella Android-laitteilla. 

Tutkimustyön seuraaminen antaa paremmat eväät tulkita tutkimustulosten merkitystä ja soveltaa niitä omaan työhön. Systemaattinen tiedelehtien seuranta vie aikaa, mutta Terveysportin tiedenostojen avulla voit helposti seurata ajankohtaisia tutkimustuloksia. 

Tiedenostot ovat professori emeritus Kimmo Kontulan Terveysporttiin laatimia napakoita, kiinnostavia ja ajankohtaisia referaatteja kansainvälisissä sarjoissa julkaistuista tutkimustuloksista. Referaateissa näkyy kliinikon ja tiedemiehen pitkä ja syvä kokemus, näkemys ja käsiala. 

Lataa Duodecim-sovellus Google Play -sovelluskaupasta ja saat jatkossa tiedenostot suoraan puhelimeesi! Tiedenostot pyritään julkaisemaan myös iOS-laitteille syksyn aikana.

______________________________________________________________________________ 

Olethan aktivoinut jäsenetusi Oma Duodecimissa? Saat sähköiset jäsenedut käyttöösi aktivointikoodilla, jonka löydät jäsenkirjeestä, jäsenkortista tai kysymällä jäsenpalvelustamme (jasenpalvelut@duodecim.fi).