Itsetuntemuksesta apua työhyvinvointiin: tietokirjat 19.9. asti sh. –40 %

Itsetuntemuksesta apua työhyvinvointiin -kirja kokoaa työhyvinvointiin vaikuttavat asiat yhteen. Kirjaa voi hyödyntää jokainen, joka haluaa kehittää itsetuntemustaan ja työhyvinvointiaan. Verkkokaupassamme tietokirjat –40 %, ilmaiset toimitukset noutopisteisiin 19.9. asti.

Nykypäivän työelämä on haastavaa, ja monilla työhyvinvointi voi olla uhattuna. Vaikka itsestä huolehtimisesta puhutaan paljon, moni pyrkii silti vastaamaan työelämän haasteisiin olemalla entistä tehokkaampi. Valitettavan usein se tapahtuu muun hyvinvoinnin kustannuksella. Työssä suoritetaan ja yritetään jaksaa kuuntelematta omaa kehoa, arvoja tai tunteita.

Itsetuntemuksesta apua työhyvinvointiin -kirja kokoaa työhyvinvointiin vaikuttavat asiat yhteen. Kunkin käsiteltävän aihealueen lopussa on pohdintatehtäviä, jotka auttavat lukijaa parantamaan itsetuntemustaan työhyvinvointiin liittyen. Kirja tarjoaa myös keinoja kuormittavan tilanteen muuttamiseksi sekä tietoa niistä tahoista, joiden avulla saa tukea työhyvinvointiin.

Kirja soveltuu kaikille työelämässä oleville ja työelämään suuntaaville. Kirjaa voi hyödyntää jokainen, joka haluaa kehittää itsetuntemustaan ja työhyvinvointiaan. Etenkin jaksamisensa kanssa kamppaileville sekä uutta suuntaa uralleen hakeville kirja on hyödyksi. Lisäksi terveys- ja hyvinvointialan sekä ammatinvalinnan ja uraohjauksen ammattilaiset voivat auttaa asiakkaitaan kirjan avulla. Myös yritysten henkilöstöhallinnossa kirjaa voidaan käyttää työntekijöiden työntekijätaitojen näkökulmasta.

Tervetuloa verkkokauppaamme ostoksille! Humaathan, että tietokirjat -40 %, ilmaiset noutopistetoimitukset 17.-19.9.2021.