Duodecimin 140-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Akuuttihoito-sovellus nyt hintaan 4,99 €

Akuuttihoito-oppaan ja Akuuttihoidon tietokannan lisäksi apua akuutteihin hoitotilanteisiin löytyy myös puhelimeen ladattavasta Akuuttihoito-sovelluksesta

Akuuttihoito-sovellus on nopea väylä akuutti- ja tehohoidossa tarvittavaan käytännön tietoon. Puhelimeen ladattuna se kulkee aina mukana ja on käytettävissä myös ilman nettiyhteyttä. Artikkelit ovat helppolukuisia muistilistoja. Valtakunnallisesti yhtenäiset toimintaohjeet turvaavat hoidon laadun ja tukevat ammattilaista työssään.

Sovelluksen sisältämät oppaat:

• Akuuttihoito

Akuuttihoito-oppaan käytännönläheiset, suomalaisten asiantuntijoiden laatimat ja uusimpien hoitosuositusten mukaiset ohjeet palvelevat kaikkia päivystystyötä tekeviä. Opas auttaa määrittämään toimenpiteiden ja tutkimusten kiireellisyyttä ja ohjaa hyvien hoitokäytäntöjen mukaiseen toimintaan päivystystilanteessa. Yli 40 vuoden ajan käytössä ollut opas toimii monissa hoitoyksiköissä päivystystyön perusohjeistuksena.

• Akuuttihoidon lääkkeet

Akuuttihoidon lääkkeet sisältää tiedot 188 sairaalakäytössä olevasta lääkkeestä. Ajantasaiset ohjeet auttavat toimimaan tarkoituksenmukaisesti, järjestelmällisesti ja oikein. Pääpaino on suonensisäisesti annettavissa valmisteissa. Sisällön rajaukset ja painotukset perustuvat tekijöiden pitkäaikaiseen työkokemukseen.

• Myrkytysten hoito

Myrkytysten hoito auttaa tunnistamaan myrkytykset nopeasti ja antaa ohjeet tarvittavasta hoidosta ja seurannasta. Hoitoperiaatteisiin liittyen tarkastellaan imeytymisen estämistä, eliminaation nopeuttamista sekä lääkehoitoa.

Sovellus on ladattavissa App Storesta ja Google Playsta. Sovellus toimii uusimmissa ohjelmaversioissa (Android 9-11, iOS 11 ja uudemmat).

Tarjous on voimassa 31.12.2021 saakka ja sisältää myös syksyn aikana mahdollisesti ilmestyvät versiopäivitykset. Myöhemmin ilmestyvät päivitykset hinnoitellaan erikseen.

Lisätietoa info@duodecim.fi