Juhlista 140-vuotiasta Duodecimia Itä-Suomen lääketiedepäivillä!

Tervetuloa virtuaaliselle osastollemme 28.–30.9. tutustumaan Duodecimin valtuuskunnan vaaleihin, Oppiportin virtuaalikoulutusten mahdollisuuksiin, Terveysportin lääketietokannan uutuuksiin sekä syksyn kattavaan koulutustarjontaan. Muista myös osallistua juhlavuoden arvontaan – voit voittaa VR-lasit! Tavoitat meidät tapahtuman ajan osaston chatista.

Ole osa suomalaisen hyvinvoinnin tarinaa ja asetu ehdolle Duodecimin valtuuskunnan vaaleissa! Valtuuskunnan jäsenenä olet mukana päättämässä seuran tulevasta toiminnasta terveydenhuollon muuttuvassa toimintaympäristössä. Ehdokasasettelu alkaa 4.10. Katso vaalivideo osastollamme ja asetu ehdolle!

Tarjoamme laadukkaita ja monipuolisia koulutuksia lääkäreille uran eri vaiheisiin: kliinistä työtä tekeville lääkäreille, opiskelijoille sekä tutkijoille. Tutustu syksyn koulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan! Lisätietoa löydät virtuaaliosastoltamme sekä koulutussivultamme.

Haluatko kysyä toiminnastamme, koulutuksistamme, eduista tai jäsenyydestä? Tavoitat meidät tapahtuman ajan osaston chatista.

Hyödynnä messutarjouksemme jäsenille: kirjat -40 % verkkokaupassamme 28.9.–4.10., ilmaiset toimitukset kotiin saakka. Kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tunnuksillasi ja hyödynnä etusi! Jos alennus ei näy, aktivoi jäsenetusi Oma Duodecimissa aktivointikoodilla.

Muista myös osallistua juhlavuoden arvontaan – voit voittaa Oculus Quest -VR-lasit (arvo 369 €)!

Osastollamme:

  • Asettuisitko ehdolle? – Duodecimin valtuuskunnan vaalit
  • Juhlavuosiarvonta, palkintona Oculus Quest -VR-lasit!
  • Terveysportin lääketietokannan uutuudet
  • Syksyn koulutustarjonta lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille
  • Oppiportin VR-koulutukset

Duodecim Itä-Suomen lääketiedetapahtumassa:

Verkossa tavataan! #ISLT2021