Webinaari psykiatrisen potilaan somatiikasta – ilmoittaudu mukaan

Oppiportin webinaarissa 7.9.2021 klo 14-16 käsitellään psykiatrisen potilaan somatiikkaa. Vakavia psykiatrisia sairauksia sairastavilla henkilöillä on fyysisiä sairauksia enemmän kuin väestössä keskimäärin. Näiden potilaiden somaattinen terveys vaatii erityishuomiota terveydenhuollon ammattilaisilta.

Koulutuksen osallistujana

  • Ymmärrät, miksi ja miten psykiatrisen potilaan somatiikka pitää huomioida.
  • Ymmärrät, mikä on roolisi hoitajana psykiatrisen potilaan fyysisen terveyden asioissa.
  • Opit psyykelääkkeiden vaikutuksista psykiatriseen potilaan fyysiseen terveyteen ja mitä hoitajana tulee huomioida lääkehoidossa.
  • Osaat ottaa puheeksi potilaan tupakoinnin.

Kouluttajat: Webinaarin kouluttajina toimivat LT, yleislääkäri Saana Eskelinen ja Sh AMK Johanna Virmiala, jotka molemmat työskentelevät HUS Psykiatriassa.

Kohderyhmä: Psykiatriset hoitajat, perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon potilaita hoitava henkilökunta sekä asumispalveluyksiköiden henkilökunta. Webinaari soveltuu myös terveydenhuollon opiskelijoille.

Osallistumismaksu 60 € (sis. alv 24 %) oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Viiden tai useamman osallistujan ryhmät sekä organisaatiolisenssit hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan >