Kesälukemiseksi tutkittua tietoa? Ilmaiset noutopistetoimitukset 9.8. saakka!

Luotettavan tiedon avulla edistät terveyttäsi ja saat virkistäviä uusia ajatuksia. Verkkokauppamme kesätarjouksena: kirjojen toimitukset ovat ilmaisia noutopisteisiin 9.8. asti!

Viisas mieli – opas tunnesäätelyvaikeuksista kärsiville on ensimmäinen suomalainen DKT-opas. Se opastaa vahvistamaan positiivista muutosta omissa tunnesäätely- ja ihmissuhdetaidoissa dialektisen käyttäytymisterapian periaatteiden avulla. Kirja auttaa selviämään vaikeiden tunteiden ja tilanteiden kanssa taitavasti.

Hyvään elämään kuuluu vaikeuksia, ja niistä selviäminen on onnellisuuden ytimessä. Resilienssi on kykyä kohdata vaikeuksia ja selvitä niistä tai niiden kanssa. Resilienssi arjessa -kirja esittelee resilienssin monimuotoisuutta positiivisen psykologian ja ratkaisukeskeisen menetelmän kautta.

Psykoterapeutti, tietokirjailija Katja Myllyviita on havainnut työssään, että masennus alkaa helpottaa, kun asiakas oppii tunnistamaan ja hyväksymään itsessään erilaisia epämiellyttäviä tunteita. Ahdistus puolestaan vähenee, kun tunteitaan oppii säätelemään. Tutustu Katja Myllyviidan Tunne tunteesi -kirjaan.

Tervetuloa verkkokauppaamme ostoksille!