Päivitä yhteystietosi ja osallistu kesäarvontaan – voit voittaa Oura-sormuksen!

Ovatko yhteystietosi ajan tasalla? Päivitä sähköpostisi Oma Duodecimissa ja osallistut samalla kesäarvontaamme. Voit voittaa Oura-älysormuksen hyvinvointisi tueksi!

Päivitä sähköpostiosoitteesi Oma Duodecim -palvelussa tai ottamalla yhteyttä jäsenpalveluumme. Arvomme jäsenten kesäarvonnassa 4.8.2021 Oura-älysormuksen (arvo 314 €). Voitosta ilmoitetaan sähköpostitse, joten osallistuminen edellyttää voimassa olevaa sähköpostiosoitetta.


OURA-sormus auttaa sinua ymmärtämään, kuinka päivittäiset valintasi, fyysinen aktiivisuutesi ja elämäsi rytmit vaikuttavat uneesi sekä kehosi ja mielesi palautumiseen päivittäisestä kuormituksesta. OURA:n avulla parannat unesi laatua, suorituskykyäsi ja hyvinvointiasi. OURA tuo elämääsi tasapainoa ja auttaa ylläpitämään voimavarojasi.

– Ōura Health Oy


Oletko jo aktivoinut jäsenetusi Oma Duodecimissa?

Voit aktivoida jäsenetusi Oma Duodecimissa aktivointikoodilla, jonka löydät jäsenkortistasi tai jäsenkirjeestä. Voit myös tiedustella koodia jäsenpalvelustamme.

Lataa myös Duodecim-sovellus

Duodecim-sovelluksen kautta pääset helposti palveluihin ja jäsenetuihin. Se kulkee mukanasi siellä missä sinäkin. Saat tietoosi uutuudet, uutiset, tarjoukset ja muut ajankohtaiset asiat.

Sovellus on Suomalaisen Lääkäriseuran Duodecimin jäsenkortti ja Kustannus Oy Duodecimin tekijäkortti. Sitä näyttämällä voit hyödyntää jäsenetuja esimerkiksi Duodecimin osastoilla lääketiedetapahtumissa tai Suomalaisen Kirjakaupan myymälöissä.

Sovelluksen voit ladata puhelimeesi AppStore– ja GooglePlay-kaupoista. Sovellukseen kirjaudutaan Oma Duodecim -tunnuksilla.

Lue lisää Duodecim-sovelluksesta »


Kesäarvonnan säännöt »