Kuuntele Mieletöntä, Anja Snellman! -podcastin uusimmat jaksot

Uusimmassa Mieletöntä, Anja Snellman! –podcastin jaksossa on vieraana psykologi ja psykoterapeutti Riitta Suvanto-Witikka. Anja Snellman keskustelee Suvanto-Witikan kanssa muun muassa siitä, miten pakko-oireista voi selvitä.

Pakko-oireilla on monta ilmenemisen tapaa. Toiset painivat vasten tahtoa mieleen tulevien ajatusten kanssa, jotka haittaavat elämää. Toisten arkea voivat haitata rituaalinomaisesti toistettavat tavat. Pakko-oireista kärsiviä hoitava psykologi ja psykoterapeutti Riitta Suvanto-Witikka kertoo, että oireista voi selvitä kohtaamalla ne. Apua on saatavilla ja toivoa löytyy. Tutustu myös Työkirja pakko-oireiden hoitoon -kirjaan.

Modernin työelämän haasteista ja omien rajojen tuntemisesta Anja Snellmanin vieraana podcastissa puhuu myös psykologian tohtori ja työterveyspsykologi Marjo Pennonen.

Usein työelämän haasteisiin vastataan puremalla hammasta, muuttamatta mitään. Seurauksena voi olla loppuunpalaminen tai masennus. Apua työelämän haasteisiin voi löytyä itsetuntemuksesta.

Tutustu myös Itsetuntemuksesta apua työhyvinvointiin -kirjaan, joka kokoaa työhyvinvointiin vaikuttavat asiat yhteen. Kirja tarjoaa myös keinoja kuormittavan tilanteen muuttamiseksi sekä tietoa niistä tahoista, joiden avulla saa tukea työhyvinvointiin.

Podcastin kuulijat saavat myös alennuksen kirjasta.

Kuuntele uusimmat ajankohtaiset jaksot:

Mieletöntä, Anja Snellman! on asiaa, tarinoita ja tunteita poreileva podcast. Snellmanin ja hänen vieraittensa kohtaamisissa setvitään, omakohtaisia kokemuksia pelkäämättä, miksi joku uupuu kerta toisensa jälkeen ja toinen selvää aina yhtä onnellisena kuopista takaisin tasaiselle. Podcastin lähtöoletuksena on: elämä on kummallista ja ihmismieli ihmeellinen.