Verkkovaalit tulossa – tarkista jäsentietosi Oma Duodecimissa, jotta pääset äänestämään

Vuonna 2022 jäsenistö valitsee edustajansa Duodecimin valtuuskuntaan verkkovaaleilla. Äänestäminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta ja henkilötunnusta jäsenrekisterissämme. Huolehdithan, että pääset käyttämään äänioikeuttasi vain siten voit vaikuttaa!

Tarkistathan 30.6.2021 mennessä, että sähköpostiosoitteesi on ajan tasalla Oma Duodecim -palvelussa. Verkkovaaleissa tunnistaudutaan pankki- ja henkilötunnuksella, joten huolehdithan, että jäsenrekisteristämme löytyy myös henkilötunnuksesi. Näin varmistat mahdollisuutesi äänestää Duodecimin valtuuskunnan vaaleissa, jotka järjestetään 7.1.–15.2.2022. 

Oma Duodecim -palvelussa näet myös ajankohtaiset jäsenetusi sekä käytössäsi olevat Duodecim-palvelut. Sen kautta päivität henkilö- ja yhteystietosi helposti. Jos et vielä ole ottanut käyttöösi Oma Duodecim -palvelua, tee se nyt! Ensikirjautumiseen tarvitset aktivointikoodin, jonka löydät jäsenkortistasi, jäsenkirjeestä tai ottamalla yhteyttä jäsenpalveluumme jasenpalvelut@duodecim.fi.  

Valtuuskunnan vaalien tärkeät päivämäärät:

Äänioikeutettuja vaaleissa ovat seuran jäsenrekisterissä 30.6.2021 kirjoilla olevat, jäsenmaksunsa maksaneet henkilöt. Vaaliluettelo on pyynnöstä nähtävillä seuran toimistolla Kalevankadulla 6.–13.9.2021. Huomautukset vaaliluetteloon tulee tehdä 15.9.2021 mennessä.

Vaalien ehdokasasettelu on 4.10.–12.11.2021. Ehdokkaaksi voivat asettua kaikki äänioikeutetut jäsenet.

Vaalien äänestysaika on 7.1.–15.2.2022. Äänioikeutettuja ovat kaikki vaaliluettelossa olevat Duodecim-seuran jäsenet (jäsenrekisteri 30.6.2021).

Vaalisivusto aukeaa 20.9.2021. Vaalisivustolta löydät tarkempaa tietoa vaaleista sekä joulukuussa avautuvan vaalikoneen, joka auttaa löytämään itselle sopivan ehdokkaan.

Seuraa vaaliuutisointia kotisivuillamme ja somessa #duodecimvaalit!

Valtuuskunnan jäsenet linjaavat Duodecim-seuran toimintaa terveydenhuollon muuttuvassa toimintaympäristössä. Valtuuskunta on Duodecim-seuran korkein päättävä elin. Seuraava 40-jäseninen valtuuskunta valitaan kolmivuotiskaudeksi 2022–2025. Osallistumalla valtuuskunnan vaaleihin voit vaikuttaa – asiat eivät muutu itsestään!