Miten itsetuntemus auttaa työelämässä? Kuuntele Uusi Mieletöntä, Anja Snellman! -podcastin jakso:

Anja Snellmanin vieraana podcastissa on psykologian tohtori ja työterveyspsykologi Marjo Pennonen. Anja Snellman keskustelee Pennosen kanssa muun muassa siitä, miten apua työelämän haasteisiin voi saada itsetuntemuksesta.

Usein työelämän haasteisiin vastataan puremalla hammasta, muuttamatta mitään. Seurauksena voi olla loppuunpalaminen tai masennus. Apua työelämän haasteisiin voi löytyä itsetuntemuksesta. Modernin työelämän haasteista ja omien rajojen tuntemisesta Anja Snellmanin vieraana puhuu psykologian tohtori ja työterveyspsykologi Marjo Pennonen.

Tutustu myös Itsetuntemuksesta apua työhyvinvointiin -kirjaan, joka kokoaa työhyvinvointiin vaikuttavat asiat yhteen. Kunkin käsiteltävän aihealueen lopussa on pohdintatehtäviä, jotka auttavat lukijaa parantamaan itsetuntemustaan työhyvinvointiin liittyen. Kirja tarjoaa myös keinoja kuormittavan tilanteen muuttamiseksi sekä tietoa niistä tahoista, joiden avulla saa tukea työhyvinvointiin.

Podcastin kuulijat saavat myös alennuksen kirjasta.

Kuuntele uusin jakso Soundcloudista tai Spotifysta.

Mieletöntä, Anja Snellman! on asiaa, tarinoita ja tunteita poreileva podcast. Snellmanin ja hänen vieraittensa kohtaamisissa setvitään, omakohtaisia kokemuksia pelkäämättä, miksi joku uupuu kerta toisensa jälkeen ja toinen selvää aina yhtä onnellisena kuopista takaisin tasaiselle. Podcastin lähtöoletuksena on: elämä on kummallista ja ihmismieli ihmeellinen. Podcastin kuulijat saavat alennuksen käsiteltävistä kirjoista.