Kirjat –30 %, ei toimituskuluja! Tutkittua tietoa ja lahjavinkkejä

Muista läheistäsi tai itseäsi kirjalahjalla! Kustannus Oy Duodecimin verkkokaupassa kirjat sh. –30 % ilman toimituskuluja noutopisteisiin 19.4.2021 asti!

– Ravitsemustiede edustaa hyvin dynaamista alaa, joten sen kehittymistä on syytä seurata, koska tietoa päivitetään jatkuvasti. Suomessa terveydenhuollon ammattilaiset saavat edelleen hyvin vähän alan opetusta koulutuksessaan. Uudistettu Ravitsemustiede-kirja toivottavasti vastaa myös terveydenhuollon ammattilaisten kysymyksiin käytännön potilastyön haasteissa, toteaa ravitsemusterapian professori Ursula Schwab Itä-Suomen yliopistosta.

Ravitsemustiede-kirjan uudistettu 8. painos on viimeisimpään tutkimustietoon ja monipuoliseen asiantuntijuuteen perustuva kattava tietopaketti kaikille ravitsemuksesta kiinnostuneille. 

Tutustu myös muihin ajankohtaisiin kirjoihimme:

Allergiset sairaudet ja astma

Kirjassa tarkastellaan monipuolisesti allergisten sairauksien mekanismeja, diagnostiikkaa ja hoitoa. Käsiteltäviä allergioita ja yliherkkyyksiä ovat siitepölyallergiat, eläinallergiat, ruokayliherkkyys ja lääkeyliherkkyydet. Keskeisen osan teosta muodostavat astman diagnostiikkaa ja hoitoa sekä hoidon ohjausta kuvaavat luvut. Erikseen käsitellään lasten astmaa ja ruokayliherkkyyttä.

Itsetuntemuksesta apua työhyvinvointiin

Nykypäivän työelämä on haastavaa, ja monilla työhyvinvointi on uhattuna. Kirja kokoaa työhyvinvointiin vaikuttavat asiat yhteen. Kirja soveltuu kaikille työelämässä oleville ja työelämään suuntaaville. Kirjaa voi hyödyntää jokainen, joka on halukas kehittämään itsetuntemustaan ja työhyvinvointiaan.

Siirry verkkokauppaan »