Miten nuori mieli selviää koronasta? Kuuntele Uusi Mieletöntä, Anja Snellman! -podcastin jakso:

Anja Snellmanin vieraana podcastissa on dosentti Silja Kosola. Anja Snellman keskustelee Kosolan kanssa muun muassa siitä, millaisia vaikutuksia koronalla voi olla nuorten kehitykseen.

Nuorisolääketieteen dosentti Silja Kosola ymmärtää nuoria, jotka kokoontuvat viettämään aikaansa ostoskeskuksiin ja juna-asemille. Aikuistuva nuori tarvitsee ystäviä itsenäistyäkseen, ja nyt korona on hankaloittanut tärkeää kehitysvaihetta nuorten elämässä. Anja Snellman keskustelee Kosolan kanssa muun muassa siitä, millaisia vaikutuksia koronalla voi olla nuorten kehitykseen. Podcastin kuulijat saavat alennuksen käsiteltävistä kirjoista.

Mieletöntä, Anja Snellman! on asiaa, tarinoita ja tunteita poreileva podcast. Snellmanin ja hänen vieraidensa kohtaamisissa setvitään, omakohtaisia kokemuksia pelkäämättä, miksi joku uupuu kerta toisensa jälkeen ja toinen selviää aina yhtä onnellisena kuopista takaisin tasaiselle. Podcastin lähtöoletuksena on: elämä on kummallista ja ihmismieli ihmeellinen.

Tutustu myös Lapset, nuoret ja älylaitteet – Taiten tasapainoon -kirjaan , joka vastaa ajankohtaisiin kysymyksiin:

  • Kuinka hallita älylaitteiden aiheuttamaa stressiä
  • Aiheuttavatko älylaitteet riippuvuutta?
  • Miten pelaaminen vaikuttaa lapsiin ja nuoriin?

Vinkkejä tarjotaan myös siihen, kuinka älylaitteita kannattaa lähestyä oppimisen, unen ja fyysisen terveyden edistämisen näkökulmista.

Podcastin kuulijat saavat myös alennuksen kirjasta.

Kuuntele uusin jakso Soundcloudista tai Spotifysta.

Mieletöntä, Anja Snellman! on asiaa, tarinoita ja tunteita poreileva podcast. Snellmanin ja hänen vieraittensa kohtaamisissa setvitään, omakohtaisia kokemuksia pelkäämättä, miksi joku uupuu kerta toisensa jälkeen ja toinen selvää aina yhtä onnellisena kuopista takaisin tasaiselle. Podcastin lähtöoletuksena on: elämä on kummallista ja ihmismieli ihmeellinen.