Webinaari kiireellisen hoidon tarpeen systemaattisesta arvioinnista – ilmoittaudu mukaan!

Oppiportin ensimmäisessä webinaarissa 13.4.2021 klo 14-16 käsitellään aikuispotilaan kiireellisen hoidon tarpeen systemaattisen arvioinnin perusteita.

Koulutuksen osallistujana
– opit erottamaan kiireellistä hoitoa tarvitsevat potilaat.
– osaat toimia systemaattisesti kaikkien potilaiden kanssa.
– tiedät tavallisimmat syyt yhteydenotolle päivystykseen ja miten niissä tulisi toimia.
– saat konkreettisia työkaluja ja vinkkejä hoidon tarpeen arvioinnin systemaattiseen tekemiseen.

Aihetta lähestytään potilaslähtöisesti eikä webinaarissa käsitellä erilaisia palvelurakenteita tai työskentelymalleja.

Kouluttajat: Webinaarin kouluttajina toimivat Yleislääketieteen erikoislääkäri Emil Heinäaho ja Sh YAMK, AmO Tiina Stenman.

Emil Heinäaho on yksi Päivystysapu 116117 -palvelun perustajista ja on toiminut sen lääketieteellisenä vastaavana. Lisäksi hän on HUS Akuutin yleislääketieteen kouluttajalääkäri. Jatkossa hän toimii julkisten palveluiden ylilääkärinä Terveystalossa.

Sh YAMK, AmO Tiina Stenman toimii Oppiportissa verkkokoulutusasiantuntijana. Hänellä on lähes 20 vuoden kokemus akuuttihoitotyöstä niin hoitajana kuin opettajana. Hän on kouluttanut pitkään hoidon tarpeen arviointia terveydenhuollon ammattilaisille.

Kohderyhmä: Koulutus on suunnattu kaikille hoidon tarpeen arviointia tekeville hoitajille perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa. Webinaari sopii myös hoitoalan opiskelijoille.

Osallistumismaksu 60 € (sis. alv 24 %) oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Viiden tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!


Varmista työnantajaltasi tai oppilaitokseltasi käyttöoikeus Oppiportti-palveluun. Kysy lisää oppiportti(a)duodecim.fi.